Salgsmarkedsføring og før-og-nå priser - Hva er lov?

I dette webinaret får du rådene og veiledningen du trenger fra kompetente advokater.

Salgsmarkedsføring - hva sier reglene?

Salgsmarkedsføring er en svært effektiv form for markedsføring. Markedsføringsloven setter imidlertid krav til salgsmarkedsføringen og det er lett å trå feil.

I dette webinaret vil vi gi veiledning til hvordan salgsmarkedsføring bør utformes for å komme i samsvar med regelverket. Vi vil belyse dette gjennom praktiske eksempler fra Forbrukertilsynets og Markedsrådets praksis.

Vi vil også se på EUs nye krav til hva som er reell førpris, samt forslaget om inntil 4 % av årsomsetningen i gebyr ved brudd på markedsføringsloven.

Hvem passer webinaret for?

Webinaret passer for alle som jobber med salg og markedsføring.

Webinaret holdes av Hege Stensland Sveen og Morten Grandal. Hege er advokat og leder av avdeling for forretningsjus og prosess. Hun har representert Virke i Markedsrådet gjennom flere år og bistår mange av våre medlemmer innen dette markedsføringsrettens område.

Morten er advokat i Advokatfirma Grandal Haug. Han jobber mye med markedsføringsrett, og er medforfatter av "Markedsføringsrett i et nøtteskall". Morten holder jevnlig foredrag for næringsliv og akademia.

Medvirkende

Slik får du tilgang til webinaret

Etter påmelding vil du automatisk få tilsendt en lenke til å følge webinaret. Det er derfor viktig at du har oppgitt rett e-postadresse ved påmelding. Du vil også motta lenken til webinaret en time før sendestart. Vi ønsker at du åpner lenken senest fem minutter før webinaret starter.

Opplever du problemer med lenken ta kontakt med oss. 

Dette skjer hos Virke!

 1. Onlinekurs - Arbeidstid - arbeidsmiljølovens arbeidstidsbestemmelser

  Når og hvor mye er det lov å jobbe? Hvilke bestemmelser har betydning for hvordan vi organiserer arbeidet vårt? Er arbeidstidsreglene annerledes på hjemmekontoret?

 2. Medlemsmøte kultur og reiseliv

  Velkommen til medlemsmøte for reiseliv og kultur angående lønnstøtteordningen.

 3. Reparatørene kommer

  EU parlamentet vedtok nylig forbrukernes rett til å reparere produkter. Men er det mulig å gjøre butikk på reparasjon? Lær mer i dette webinaret!

 4. Avfallsfrie byggeplasser, i teori og praksis

  Møt noen av aktørene som leder an i utviklingen av konseptet avfallsfrie byggeplasser.

Se alle kurs og konferanser

Ta kontakt

 • Event og møteplasser i Virke

  Event og møteplasser håndterer alle arrangementer i Virke. Lurer du på noe angående dette arrangementet? Ta kontakt med oss på telefon 908 69 725 eller e-post arrangement@virke.no