Utleie av arbeidsmaskiner og tilhengere

Leier dere ut arbeidsmaskiner eller tilhengere, kan det være lurt å vurdere en utvidelse av deres vanlige arbeidsmaskin- og / eller tilhengerforsikring. Selv om dere gjør alt dere skal så hender det at arbeidsmaskinen eller tilhengeren ikke blir levert tilbake som avtalt.

Forsikringen utvides til å omfatte tap av arbeidsmaskin / tilhenger til utleie/demonstrasjon som ikke er kommet til rette innen tre måneder. Forsikringen er videre utvidet til å dekke skader hvis den først kommer til rette senere enn en måned.

Få tilbud på forsikring

Medlemskapet i Virke gir deg tilgang til personlig service og kunnskap om ditt forsikringsbehov. Vårt oppdrag er å hjelpe din virksomhet til en trygg hverdag der ansatte, daglig drift og eiendeler er riktig forsikret.

Spørsmål?

Kontakt oss gjerne!

Telefon: 40 00 20 21 
E-post: 

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

  • Juridisk bistand og rådgivning

    Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

  • Analyser og innsikt

    Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

  • Fordelsavtaler og rabatter

    Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.