Handelsprisen

Virke ønsker å hedre de av sine medlemmer som har utmerket seg og fremstår som et forbilde for Handelen i Norge. Hvilken virksomhet har tatt viktige veivalg og lykkes spesielt godt den siste tiden? ​

Handelsprisen

Delta i nomineringen av Handelsprisen 2024

Du kan nominere din egen virksomhet, eller en annen virksomhet du mener har gjort noe ekstraordinært det siste året. 

Frist for å nominere er 28. august 2024

Dette vil bli lagt til grunn i vurderingen

Juryen vil legge spesielt vekt på virksomheter som skaper gode resultater gjennom å tilby eksepsjonelle handleopplevelser. Enten det er gjennom personlig kundeservice, intuitive digitale plattformer, eller inspirerende fysiske butikker, setter disse bedriftene en ny standard for hvordan handel skal oppleves.

Samlet sett gis Handelsprisen til bedrifter som ikke bare presterer på høyeste nivå innenfor handel, men som også viser vei for fremtidens handelslandskap.

Kåring av vinner

Kandidatene nomineres blant Virkes medlemmer og juryeres av en faglig nominasjonskomité før endelig valg av vinner.​ Vinner kåres på Handelskonferansen 19. september 2024.

De nominerte kandidatene vurderes av en faglig nominasjonskomité. Det nomineres tre kandidater til hver pris. Disse blir deretter vurdert av en jury som fatter vedtak om vinneren av prisen.  

Nominasjonskomite

 • Julie Bragli Eckhardt, Varner​
 • Frode Dahl, Bearingpoint​
 • Marianne Bjarstad, Virke
Nova Spektrum 19. september

Handelskonferansen

I år skal Handelskonferansen inspirere til valg som både gir fart og trygghet – for vekst og verdi. 

Velkommen til Handelskonferansen – veivalg for fremtiden!

19. sep. 2024, -

Ansvarlig

 • Marianne Bjarstad

  Bransjeleder retail, retail

  Marianne er bransjeleder i Virke Varehandel. Hun har jobbet innenfor varehandel gjennom hele sitt yrkesliv, og har erfaring fra flere bransjer og deler av verdikjeden.

Medlemskap i Virke

Som medlem får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene

Utdeling av pris