Konferanser

22. mars 2019

Barnehagedagen 2019!

Velkommen til Virkes barnehagedag 2019!

  • Denne dagen vil du få
  • Møt statssekretær Rikke Høistad Sjøberg som vil gi oss innblikk i arbeidet med reguleringen og finansieringen av private barnehager.
  • Lars Petter Gulbrandsen fra forskningsprosjektet Gode Barnehager for barn i Norge ta for seg kvaliteten i norske barnehager. Forskningsprosjektet er det største innen barnehagefeltet i Norge noensinne.
  • Anja Taule fra Oslo kommune kommer og snakker om risikovurdering og beredskapsplaner i barnehagene
  • Aud Bergerud fra Signo vil komme med ønsker til en varslet Stortingsmelding om barn med behov for særskilte tilrettelegging.
  • Til slutt deler vi tanker og erfaringer.

Se programmet og meld deg på her

28. mars 2019

Vårsamlingen 2019

På Vårsamlingen vil du møte folk som har møtt utfordringer og funnet løsninger som gjør en bedre rustet i møte både med giganter som Amazon og i jakten på nye løsninger. Det blir også firmapresentasjoner og konkrete tips om hvordan takle hyppige endringer. Dessuten setter vi også av tid til å møte og mingle med nye og gamle bransjekolleger.

Velkommen til «årets hyggeligste og nyttigste møteplass»!

Vårsamlingen er åpent for medlemsbedrifter og Business Partnere i Virke e-Handel, samt medlemmer i Virke og andre netthandlere som ønsker å bli kjent med landets eneste interesseorganisasjon for netthandel.

Vårsamlingen 2019

24. september 2019

Handelskonferansen 2019

Virke Handel er daglig i kontakt med beslutningstakere i norsk handel og vet hvilke utfordringer bransjen står overfor. Det faktum gjenspeiler Handelskonferansen, hvor vi ser på handel i mikro- og makroperspektiv samtidig som vi gir deg konkrete verktøy og tips, som du kan ta i bruk i morgen.

Jobber du i eller med handel. Sitter du i ledelsen? Er du ansvarlig for innkjøp, salg eller marked? Er teknologi, analyser eller økonomi ditt felt? Er du gründer? Handelskonferansen er nettopp din møteplass.

Handelskonferansen 2019

Kontakt

Hanne Larsson-Fremberg

Eventrådgiver

Konferanser