Bærekraftsforum for mat og drikke

Velkommen til Virkes Bærekraftsforum for mat og drikke! Arrangementet er kun for Virkes medlemmer.

Den 3. januar la matsvinnutvalget frem sin anbefaling. Det har aktualisert arbeidet med matsvinn.

I dette møtet vil vi få presentert utvalgets anbefalinger, fakta om matsvinn og mulige løsninger. Miljødirektoratet vil også holde innlegg om hva de forventer av næringslivet i oppfølging av kravene om kildesortering. Det blir også innledninger fra Meny om overgangen til QR-koder og Too Good To Go om økonomien i deres løsninger for å redusere matsvinn.

Dette er et lukket forum for Virkes medlemmer, hvor det legges opp til dialog og erfaringsdeling. Vi vil også bruke diskusjonene til å utvikle politikk og posisjoner på området.

Sosial samling

Etter forumet inviterer vi deltakerne som ønsker å fortsette diskusjonen til noe å bite i og noe å drikke på Cartel's, som ligger i første etasje i Virke-bygget. Påmelding til Cartel's

Ansvarlige

 • Bransjedirektør dagligvare, Hovedorganisasjonen Virke
 • Leder for bærekraft, Hovedorganisasjonen Virke

Dagligvare

Virke er dagligvarebransjens talerør og den beste støtten din virksomhet kan ha for å påvirke rammebetingelsene for bransjen. Vi har nær 3500 medlemsbedrifter og omfatter det meste av den private dagligvarehandelen med kjedenes hovedkontorer, lagre, kjedeeide butikker, franchisebutikker samt leverandører.

Les mer

Grønn omstilling og bærekraftig utvikling

Virke er pådriver og rådgiver for en mer bærekraftig handels- og tjenestenæring. Vi jobber politisk for at det skal lønne seg å være bærekraftig, og tilbyr verktøy og kurs som hjelper våre medlemmer å omstille seg til en mer sirkulær økonomi.

Les mer

Vurderer du medlemskap i Virke?

Som medlem får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene