Treningskonferansen 2015 – 16.oktober

Meld deg på allerede nå til årets viktigste møteplass for ledere og eiere i treningsbransjen.

Det blir spennende foredrag, interessante diskusjoner og innsikt som gir deg bedre i stand til å ta viktige strategiske beslutninger. Du får også god tid til å knytte kontakter og mingle. På konferansen får du de tallene du trenger. Vi legger fram oppdaterte tall over treningssenterbransjen i Norge og Europa.

Programmet er under utforming, men dette er noen av foredragsholderne og temaene;

Peter Croft, MRA Director Life Fitness,  vil presentere en undersøkelse fra UK med tittelen "Understanding new populations through insights and innovation drivers".

Pål Ødegaard, leder av Accenture Strategy,  vil snakke om digitalisering av treningsbransjen, og stiller spørsmålet om dette er en forbigående trend eller starten på en revolusjon?

Espen Dybvig, markedssjef i Sport 1-gruppen,  vi fortelle oss om bakgrunnen for at de bygde sin strategi og markedsføring på myndighetens anbefalinger om fysisk aktivitet.

Forfatteren Oda Faremo Lindalens holder foredrag med tittelen  "Sykt perfekt", om kroppspress i dagens samfunn.

Merk: Konferansen er forbeholdt medlemsbedrifter og samarbeidspartnere. Det er begrenset antall plasser og må ta forehold om å måtte begrense antall deltakere per senter/kjede. Konferansen er gratis.

Sted: Virke, Oslo

Påmelding