Fagbrev i Salgsfaget på nett

Har du minimum 5 års erfaring innen salg, men mangler formell utdannelse innen faget?

Da er veien til en formell utdanning innen faget kortere enn du tror. Det du mangler er teoridelen i faget, og en praktisk fagprøve. Nå kan du gjennomføre teoridelen i sin helhet på nett og ta de ulike modulene når det passer best for deg og din butikk.

Opplæringsprogrammet

Opplæringsprogrammet består av totalt 15 moduler fordelt på interaktive moduler, selvstudium, tester, refleksjonsoppgaver og innsendingsoppgaver. Du må sende inn tre oppgaver til oss, inkludert en eksamenstreningsoppgave før teorieksamen. Våre dyktige veiledere gir konstruktive og gode tilbakemeldinger.

 

Les mer

Opplæringsprogrammet dekker følgende fagområder:

  • Salg og service
  • Markedsføring
  • Økonomi og svinn
  • Personaladministrasjon
  • Helse, miljø og sikkerhet
Les mer

Fagprøven

Etter at opplæringsprogrammet er gjennomført, og oppgavene du har sendt inn er godkjent, melder du deg opp til skriftlig sentralgitt eksamen i Salgsfaget VG3 fagkode SLG 3102 (privatist). Oppmelding til skriftlig eksamen skjer hos www.privatistweb.no. Når du har fullført og bestått teorieksamen, kan du melde deg opp til den praktiske fagprøven.

 

Les mer

Vil du høre mer om Fagbrev Salgsfaget?

Markedets laveste pris!

Pris for hele opplæringsprogrammet: KUN kr. 8.900,- pr. deltaker!
Er du medlem av Handel og Kontor, kan du søke om tilskudd fra HKs utdanningsfond på inntil kr. 10.000,-. Er du over 25 år og ikke har fullført videregående utdanning, kan du søke
om du har voksenrett. Det kan bety gratis opplæring!

 

Les mer

Virke samarbeider med Didac

Fagbrev Salgsfaget leveres av Didac.

Didac er totalleverandør av nettbaserte læringsverktøy og konsulenttjenester. *De har over 15 års erfaring med å utvikle og implementere nettbaserte læringsløsninger, og utvikling av nettbaserte kurs og opplæringsprogrammer.

Les mer