Franchisekonferansen

Hovedorganisasjonen Virke og FranchiseArkitekt har sammen etablert Franchisekonferansen som Norges største møteplass med fagtema franchise. Konferansen kombinerer deling av innsikt fra kjedeledere innen franchise med innlegg fra fageksperter fra Skandinavia. Velkommen til Franchisekonferansen 2017: "Maksimere bunnlinjen med Franchise"

Program for dagen:

09.00 - 09.30 Registrering og kaffe
09.30 - 11.00

Vibeke Hammer Madsen, adm. direktør i Virke, ønsker velkommen (Moderatorer: Asbjørn Myrlund og Jonas Ideström)

Franchiseanalysen 2017, hvem er vekstvinnere og veksttapere innen franchise? v/ Knut Erik Rekdal, Hovedorganisasjonen Virke

Læringspunkter fra vinneren av Handelsprisen 2016
v/ Odd Sverre Arnøy, administrerende direktør, Kitch'n

Hvordan lykkes med eksport av franchisekonsept v/Carolina Winterliv, viseadm dir. (vVD) Card Group AB - vinner av franchisebragden 2016 i Sverige

11.00 - 11.45 Lunsj og mingling
11.45 - 13.00

• Vinneroppskriften, samtale med Carolina Winterliv, Card Group AB og Odd Sverre Arnøy, Kitch'n.

Hvordan maksimere bunnlinjen med franchise v/ Jonas Ideström FranchiseArkitekt, inkl. franchisejus, de største fallgrubene, v/ Endre Storløkken, Advokatfirmaet SGB Storløkken AS

13.00 - 13.20  Kaffepause
13.20-14.35  • Hvordan skape bedre bunnlinje gjennom clusterfranchise v/ Marit Ursin, administrerende direktør i Kjedehuset AS (Nordialog og Telehuset )

Vellykket oppbygging og salg av franchisekonsepter
v/Jesper Nielsen, gründer av Amazing Jewelry (tidligere Pandora og Endless Jewelry)

Samtale med Marit Ursin, Kjedehuset AS og Jesper Nielsen, gründer av Amazing Jewelry

14.35 - 14.55  Kaffepause
14.55 - 15.40

 • Helhetlig verdiskaping gjennom godt samspill mellom franchisegiver og franchisetaker v/ Kenneth C. Olsen, regionsdirektør Reitan Convenience Norway, Shell/7-Eleven

Godt samspill i praksis, samtale med Kenneth C. Olsen, regionsdirektør Reitan Convenience Norway og franchisetager i Shell/7-Eleven

15.40 - 15.50  Oppsummering
15.50- 17.00  Mingling - servering av fingermat og drikke

Middag fra kl 17.15 til ca kl. 20.00 (NB! egen påmelding)

Velkommen!

 

Påmelding