Lær å mestre LinkedIn!

Smartphone med apper, blant annet LinkedIn app

Skap flere salgs- og forretningsmuligheter for din bedrift og utvid forretningsnettverket ditt. Mange har fått opp øynene for LinkedIn, og ser potensialet i å bruke det til å utvikle nye forretningsmuligheter.

I denne workshopen skal vi hjelpe deg med konkrete strategier og taktikker som kommer til å løfte din LinkedIn-satsing til neste nivå, slik at du kan bruke plattformen til å skape flere forretningsmuligheter, bygge et sterkere nettverk for deg og din bedrift.

Læringsutbytte

Som deltaker på dette kurset vil du lære deg nøyaktig det du trenger for å få kontroll på hvem du skal nå ut til og hvordan du skal kommunisere på LinkedIn.

Les mer

Overblikk over kurset

Du vil i løpet av kurset blant annet lære deg:

  • Hvordan du med 5 minutter om dagen kan bygge et høykvalitetsnettverk som ser deg som den beste leverandøren og en interessant samarbeidpartner.
  • Hvordan du med enkle grep kan skape innehold som engasjerer ditt nettverk uten å bruke mange timer på artikkelproduksjon ol.
  • Hvordan du selger profesjonelt på LinkedIn, så du bygger langsiktige relasjoner som fører til mer lojale kunder.
  • Hvordan du raskt og enkelt kan begynne å bruke LinkedIns avanserte søkefunksjoner for å finne frem til de personen som kommer til å ta ditt nettverk og din bedrift til neste nivå.
Les mer

Kursform

Kurset gjennomføres som en kombinasjon mellom foredrag, oppgaver, diskusjon og caser i tillegg til eksempler og gruppeoppgaver.

Les mer

Målgruppe

Kurset passer godt for ansatte i alle bedrifter, og for de som ønsker å lære seg nøyaktig hva de trenger for å utnytte LinkedIns potensiale til det fulle.

Les mer

Kursholder

Som kursholder stiller Norges fremste LinkedIn ekspert Christoffer Bertilsson fra Nordic Management Institute AS. Christoffer har hjulpet et hundretalls profesjonelle med å mestre LinkedIn, både for karriereutvikling, nettverksutvikling og for å skape flere salgs- og forretningsmuligheter.

Christoffer har sin bakgrunn fra digital markedsføring og hjelper daglig bedrifter med å utnytte de digitale plattformer bedre, og bli mer relevante for sine kunder.

Les mer

Omtale

Jan Sollid Storehaug CEO Cloudnames Digital rådgiver og foredragsholder. 30 år som leder av internasjonale IT-selskaper. – «Christoffer arrangerte og ledet en bedriftsintern Workshop for oss om bruk av LinkedIn i markedsføring. Han ga oss helt ny innsikt i alle mulighetene som ligger hos LinkedIn. Han er kunnskapsrik og veldig konkret i sitt kursopplegg. Inspirerende og morsom å jobbe sammen med.»

Claes Reitan Sales manager at Animer AS – «Jeg har vært på LinkedIn kurs hos Christoffer, og dette lærte jeg utrolig mye av. Jeg bruker LinkedIn hele tiden i min jobb for å nå ut til nye potensielle kunder, og pga kurset til Christoffer så har jeg lært meg å bruke LinkedIn riktig. Jeg har i mitt firma omsatt for over 700 000,- i år kun fra LinkedIn. Jeg skal absolutt dra på flere kurs med Christoffer, for det er sikkert fortsatt mye jeg kan lære av han, og jeg anbefaler andre på det sterkeste til å bli med på et slikt kurs med han.»

Les mer

Praktisk informasjon

Deltakeravgiften dekker full bevertning.

  • Morgen: Kaffe/te og frukt
  • Formiddag: Lunsjbuffet 
  • Ettermiddag: Kaffe/te og kake

Adresse:  Hovedorganisasjonen Virke på Solli Plass i 7. etasje.
Henrik Ibsens gate 90, 0230 Oslo

Mer informasjon om kurs hos Virke

Les mer