Lær god presentasjonsteknikk | Del 2

Har du taleskrekk? Eller ønsker du å bli flinkere til å presentere? Kurset bygger på retorikk, mentaltrening og erfaring som foredragsholder.

Lær god presentasjonsteknikk | Del 2

Du er litt stresset. Du har fått beskjed eller blitt bedt om å holde foredrag. Hvordan lager jeg så et godt foredrag så mottakerne lytter og blir overbevist? Hva skal jeg gjøre for å hindre at jeg blir nervøs? Alt dette lærer du om på dette kurset i presentasjonsteknikk.

De teknikkene du lærer her kan du bruke i mange sammenhenger. Om du skal presentere en salgspresentasjon, et salgsresultat, et rapportresultat eller et tema du eller din virksomhet er opptatt av, vil dette kurset være nyttig. Forsamlingen kan variere fra noen få personer i et møte til en stort publikum.

Kurset bygger på retorikk, mentaltrening og erfaring som foredragsholder. I retorikken legger vi opp til å både skape relasjon/ «forføre» ditt publikum med argumentasjon og god forberedelse. Mentaltrening gir deg teknikker for å roe ned stresset før og på scenen. Erfaring gir deg gode råd og tips.

Les mer

Innhold

 • Skap ditt ethos - Hvordan få publikum til å ville lytte til akkurat deg
 • Relasjon som virkemiddel for overtalelse - Hvordan oppnå best relasjon til publikum
 • Retorikk-  hvordan «forføre» sitt publikum med pathos 
 • Argumentasjon med logos 
 • Retoriske virkemidler 
 • Struktur for presentasjonen
 • Mentaltrening
 • Praktisk trening i små grupper

Del II inneholder

Deg som presentatør

Selve utførelsen av presentasjonen med og non- verbal kommunikasjon som kroppsspråk stemmeleie, tonefall, variasjon etc. som overbevisende kraft.

Deg som publikumsforfører?

Hvordan tenker ditt publikum? Hvordan forføre og selge med pathos

Deg som (be)hersker om presentasjonssituasjonen

Du vil lære deg konkrete teknikker og tips for å kontrollere stress før og på scenen. Mentaltrening. Mellom kursdagene har du ferdigskrevet din presentasjon slik at den kan fremføres.
Trening på fremføring i små grupper, eller foran alle med konstruktiv feedback på både innhold og fremføring av din «ferdige» presentasjon. Alle deltakerne lærer seg en teknikk for å gi positive og konstruktive tilbakemeldinger for å sikre deg mer selvtillit og motivasjon.

Når du har gjennomført disse to kursdagene skal du glede deg til å holde presentasjonen!

Kursform

Kunnskap, refleksjon, erfaringsdeling og praktisk trening

Les mer

Kursholder

Ingrid Braate Prillard

Ingrid Braate Prillard fra Klokt Sagt har ca. 20 års kommunikasjonsfaglig erfaring. Hun har arbeidet med strategisk kommunikasjon i både private og offentlige virksomheter, både som leder og ansatt. Flere samfunnstopper og ledere i norsk næringsliv har benyttet seg av Ingrids kommunikasjonsfaglige råd. Ingrid er også sertifisert mentaltrener med en master i NLP(Nevrolingvistisk programmering). Av utdannelse har hun, journalistikk, sosiologi med psykologi, markedsføringsledelse, retorikk, kommunikasjon, ledelse, consulting

Hvem passer programmet for?

Alle, ledere og ansatte som ønsker å bli bedre til å presentere. Deltakerne velger på forhånd et aktuelt tema, eller en konkret presentasjon de skal holde som de vil jobbe med under kurset. Det gjør kurset relevant for deltakernes hverdag på jobben.

 

Les mer

Praktisk informasjon

Deltakeravgiften dekker full bevertning.

 • Morgen: Kaffe/te og frukt
 • Formiddag: Lunsjbuffet 
 • Ettermiddag: Kaffe/te og kake

Adresse:  Hovedorganisasjonen Virke på Solli Plass i 7. etasje.
Henrik Ibsens gate 90, 0230 Oslo

Mer informasjon om kurs hos Virke

Les mer

Veldig motiverende og inspirerende kurs. Fra å grue meg til å holde presentasjon har jeg nå begynt å glede meg! Takk!

Kursdeltaker

Følg med på Virkes kurstilbud

Relevante kurs