Lederutvikling | Bli en bedre leder

Utnytter du ditt lederpotensiale? Virke tilbyr et praktisk, erfaringsbasert og løsningsorientert program for deg som ønsker å utfordres til å utvikle deg og virksomheten din videre.

Lederutvikling | Bli en bedre leder

Sted: Åsvegen 775, Maura
Tid: 10.00 - 15.30
Pris:

39500,- for medlemmer av Virke

49500,- uten medlemskap

Dato: 26.09.2018

Meld meg på

Læringsutbytte

Du vil bli mer bevisst lederrollen, de ulike sidene av den, og hvordan du kan bruke deg selv på en god måte for å utvikle deg og virksomheten din.

I tillegg vil vi fokusere på hvordan du kan synliggjøre virksomheten i konkurranse med andre.

Enhver virksomhet, situasjon og relasjon krever noe helt spesielt av deg. Du vil derfor få konkrete verktøy som du kan skreddersy slik at de enkelt tilpasses virksomheten. Du vil få trening i å utvikle dine medarbeidere og ta de vanskelige samtalene der det er nødvendig.

Vår arbeidsform er formidling av forskningsbasert kunnskap, samtidig som vi i stor grad vektlegger refleksjon, dialog og trening i ulike lederferdigheter. Mellom samlingene utfordrer vi deg slik at ikke bare du, men også virksomheten vil få nytte av programmet.

Les mer

Målgruppe

Nye og erfarne ledere på alle nivåer i ideelle og kommersielle virksomheter

Les mer

Sted

Programmet er lokalisert på Kringler gjestegård, et kvarters kjøring fra Gardermoen. Dette for at det skal være enkelt for deltakere fra hele landet å delta.

Les mer

Programmet ledes av

Anne-Grete Skofterød

seniorrådgiver i Virke

Anne-Grete Skofterød har utdanning innen pedagogikk, psykologi og filologiske fag. Hun har lang erfaring som konsulent, nettverksleder og kurslederkompetanse, og jobber særlig med konsulentbistand innen samarbeidsproblematikk, organisasjonsutvikling og konflikthåndtering. I tillegg er hun nettverksleder og har kurs blant annet innen løsningsfokusert tilnærming, vanskelige samtaler, konflikthåndtering og HMS.

Prisen inkluderer

  • Kursmateriell
  • Bevertning
  • Overnatting.
Les mer

Vil du høre mer om Virkes lederutvikling?

Andre relevante kurs