Virke Gravferd

Mann jobber i et krematorium

Virke Gravferd er den eneste bransjeorganisasjonen for begravelsesbyråer i Norge.

Virke Gravferd Fagkurs Trinn I, del II

Dette er del II av Virke Gravferd Fagkurs Trinn I. Deltakere fra del I (11. - 15. september 2017) blir automatisk meldt på del II.

Kursdato

Virke Gravferd Fagkurs Trinn II, del II

Dette er del II av Virke Gravferd Fagkurs Trinn II. Deltakere fra del I (18. - 20. september 2017) blir automatisk meldt på del II.

Kursdato

Virke Gravferd Fagkurs Trinn I, del I

DETTE KURSET ER KUN FOR VIRKES MEDLEMMER! Grunnleggende fagkurs for gravferdskonsulenter. Invester i dine ansatte. Få bedre forståelse og utvid ditt nettverk og kunnskapsområde innen gravferdsbransjen.

Kursdato

Virke Gravferd Fagkurs Trinn II, del I

DETTE KURSET ER KUN FOR VIRKES MEDLEMMER! Invester i dine ansatte! Få bedre forståelse og utvid ditt nettverk og kunnskapsområde innen gravferdsbransjen. Det er også for dem som ønsker å kvalifisere seg til å bli daglige ledere av et byrå.

Kursdato

Hvordan bruke Virke Gravferd?

Din hverdag skal i hovedsak bestå av å drive virksomheten på en effektiv og lønnsom måte. Vår oppgave er å hjelpe deg med alt fra praktiske problemer til de store, bransjespesifikke utfordringene. Inkludert i medlemskapet får du rask hjelp i personalsaker, lønns- og tariffspørsmål, juridiske utfordringer og andre dagligdagse spørsmål.

Våre advokater hjelper deg med større saker til meget rimeligebetingelser. Mange av våre virksomheter erfarer at bruken av våre advokater alene sparer inn medlemskontingenten.

Les mer