Virke Gravferd Fagkurs Trinn 3 – Rådgivning og kundebehandling

Kunsten å beherske god rådgivning og kundebehandling i ekstraordinære og krevende situasjoner er spydspissen av en kunst som få kundebehandlere kan påberope seg å beherske. DETTE KURSET ER KUN FOR VIRKES MEDLEMMER.

Når etterlatte møtes til konsultasjonssamtale kan meninger og ønsker sprike i like mange retninger som det er personer tilstede. Derfor kreves det at man som profesjonelt byrå evner å sette kundeperspektivet høyt på agendaen og skaper rom for utvikling og bevisstgjøring rundt salg og rådgivningsteknikk i egen organisasjon.

Virke Gravferd Fagkurs Trinn 3 tar for seg gravferdskonsulentens krevende rådgiverrolle og setter akkurat denne på agendaen.

Utbytte

Som deltaker lærer du de ulike teknikker som kan benyttes i møte med kunden og hvordan kundene tar beslutninger. Du lærer å bruke teknikkene på en måte som ikke bare er effektiv, men som oppleves naturlig både for deg som kundebehandler og kundene.

Vi diskuterer de problemstillinger vi møter gjennom kundereisen og skaper rom for faglig utvikling innen kanskje det viktigste verktøyet vi har, rådgiveren.

Oversikt over kursets innhold

  • Kommunikasjonsteknikk
  • Veiledning og rådgivningsteknikk
  • Adferdspsykologi og beslutninger
  • Faglig rådgivning og kundebehandling

Kursholder

Med et tungt fokus på faglig rådgivning og effektiv kommunikasjon stiller Eric Løe fra Nordic Management Institute opp som kurs- og foredragsholder.

Eric har tidligere jobbet tett på aktører i bransjen, og kjenner ikke bare salgs-og rådgivningsfaget til fingerspissene, men har stor innsikt i vår hverdag som gravferdskonsulenter.

Kursform og tilnærming

Kurset gjennomføres som en kombinasjon mellom foredrag, gruppeoppgaver og diskusjon. Det vil bli benyttet videoer, generelle caser og deltakernes egne eksempler og caser fra hverdagen som gravferdskonsulent.

Praktisk informasjon

Deltakeravgiften dekker full bevertning.

  • Morgen: Kaffe/te og frukt
  • Formiddag: Lunsjbuffet 
  • Ettermiddag: Kaffe/te og kake

Adresse:  Hovedorganisasjonen Virke på Solli Plass i 7. etasje.
Henrik Ibsens gate 90, 0230 Oslo

Mer om Virke kurs

Les mer