Bli en coachende leder!

Bli med på et engasjerende og morsomt kurs hvor du lærer deg solide lederverktøy du umiddelbart kan ta i bruk. Når du drar fra kurset vil du kunne lede og coache på en god måte som skaper gode relasjoner, bedre resultater og ikke minst gi økt motivasjon og engasjement hos dine medarbeidere.

Bli en coachende leder!

Sted: Henrik Ibsens gate 90, Oslo
Tid: 09.30 - 15.30
Pris:

4200,- for medlemmer av Virke

6200,- uten medlemskap

Dato: 23.01.2020

Meld meg på

Dato: 09.06.2020

Meld meg på

Dato: 17.09.2020

Meld meg på

Læringsutbytte

En coachende leder er støttende og inspirerende, og bidrar til å utvikle selvgående og ansvarsbevisste medarbeidere. Gjennom å lære coaching styrker du ditt lederskap og bidrar til en åpen og involverende læringsprosess for teamet ditt. Effekten er bedre resultater og mer positive og lojale medarbeidere. På denne dagen vil du lære deg et rammeverk og en metode som en enkel å ta i bruk, sammen med områder som:

  • Hva er coaching og fordeler det har innen ledelse
  • Når bruker vi coaching og ikke
  • Styrking av dine kommunikasjonsferdigheter
  • Gode spørsmål og lytteteknikker
  • Anerkjennende ledelse
  • Ulike verktøy for å utvikle deg selv og andre.
Les mer

Innhold

Gode ledere vet hvordan de skal får mest mulig ut av sitt team og hjelpe medarbeidere til å ta ut sitt fulle potensiale. De skaper gode relasjoner som lettere skaper tillit og gjensidig respekt der de oppmuntrer medarbeidere til å nå mål og lære underveis. De hjelper sine medarbeidere til å finne egne løsninger som vil øke deres engasjement og motivasjon

Dette kurset vil gi deg ferdigheter, trening og selvtillit du trenger som leder for å coache og utvikle andre i deres daglige arbeid. Gjennom hele dagen vil du trene og utvikle sentrale ferdigheter i trygge og støttende læringsomgivelser. Vi jobber med eksperimentell læring og trening der du tester ut ulike verktøy og teknikker i trygger rammer for økt læringseffekt.

Les mer

Målgruppe

Kurset passer for alle ledere og andre som er interessert i coaching som verktøy for å bedre samhandling med andre. Du trenger ingen forkunnskaper.

Les mer

Kursholder

Kursholder

Kurset ledes av Agnethe Ellingsen, som har lang ledererfaring og omfattende kompetanse inne leder- og organisasjonsutvikling. Hun er forfatter av suksessboken «100-dagerskoden, hvordan mestre ny lederrolle og unngår fallgruver». Hun har jobbet på tvers av bransjer og er en etterspurt kurs- og foredragsholder. Hun har blant annet en MBA fra NHH i digital ledelse og har undervisningserfaring på høyskolenivå.

Kursform

Kurset er tilrettelagt for aktiv erfaringsbasert læring. Det er fokus på introduksjon av verktøy, trening på bruk og refleksjon og læring i etterkant. Det blir aktivitet og trening gjennom hele dagen med lite forelesning.

Les mer

Meld meg på nyhetsbrevet til Virke kurs

Motta invitasjoner til frokostmøter, kurs og seminar. 

Praktisk informasjon

Deltakeravgiften dekker full bevertning.

  • Morgen: Kaffe/te og frukt
  • Formiddag: Lunsjbuffet 
  • Ettermiddag: Kaffe/te og kake

Adresse:  Hovedorganisasjonen Virke på Solli Plass i 7. etasje.
Henrik Ibsens gate 90, 0230 Oslo

Mer informasjon om kurs hos Virke

Les mer

Andre relevante kurs