Speed-date ny arbeidskraft

Publisert:

I 2016 tror UDI det kan komme opp mot 60 000 nye asylsøkere til Norge. Arbeid er helt avgjørende for integreringen. Da trenger vi gode arbeidsplasser som kan åpne for arbeidstrening, språkpraksis og ansettelser.

I en tid med økende arbeidsledighet og flere unge som faller utenfor ønsker Virke å arrangere en "jobb-dugnad", ikke bare for flyktninger, men for alle personene som står utenfor arbeidslivet.

12. februar får du vite mer om hvordan du kan bidra!

På arrangementet kan du speed-date profesjonelle virksomheter som bistår personer utenfor arbeidslivet å skaffe seg jobb, og som kjenner det private næringslivet godt. Du får anledning til å fortelle dem om din virksomhet slik at de finner arbeidssøkere tilpasset akkurat ditt behov, helt gratis. De har med seg CV-ene til sine beste kandidater fra hele landet som du kan ta med deg hjem. Speed-daten kan også brukes til å få mer informasjon om hvilke virksomheter du kan samarbeide med og til å lage avtaler med dem.

Du vil også få informasjon om de viktigste støtteordningene som er tilgjengelige for arbeidsgivere som ønsker å ansette og/ eller gi personer utenfor arbeidslivet jobberfaring.

Dette er en del av Virkes satsing i forbindelse med flyktningsituasjonen. Med speeddaten ønsker vi å igangsette en dugnad for å åpne arbeidsplassene for et stadig økende antall personer som står utenfor arbeidslivet.

Arrangementet åpnes av YS-leder Jorunn Berland og Adm. dir. i Virke Vibeke Hammer Madsen.

Sted: Virke, Solli plass. Tid: 08.30 – 10.00 Lett frokost serveres fra kl. 08.00

Påmelding