Her finner du kandidater

Fontenehuset

Fontenehuset Oslo Øst støtter mennesker med psykiske helseproblemer ut i jobb. Vi trenger arbeidsgivere som kan gi oss en liten deltidsstilling med lønn, ca 8-15 timer i uken. Både arbeidsgiver og den som har jobben får mye oppfølging fra Fontenehuset Oslo Øst.

Her finner du kontaktinformasjon til Fontenehuset.

Nordic Academy

Nordic Academy tilbyr kompetansehevende kurs og karriereveiledning med det mål å rekruttere mennesker tilbake til et ordinært arbeidsliv. De har god erfaring med rekruttering via praksisplass. De kan tilby en dedikert veileder som følger både kandidat og bedrift gjennom hele praksis perioden. Ingen kostnader for bedriften under praksisperioden, og varighet avtales mellom arbeidsgiver, kandidat og Nordic Academy. Nordic Academy har avdelinger i hele Sør-Norge.

Her finner du kontaktinformasjon til Nordic Academy.

Nor Selection

Nor selectionbidrar til at motiverte, engasjerte og kvalifiserte kandidater kommer ut i jobb i dagligvarehandelen. Kjedene/butikkene får selekterte kandidater, som har gjennomført kurs basert på kjedenes opplæringsprogram. Et samarbeid mellom NAV, Nor Selection og utvalgte dagligvarekjeder.

Her finner du kontaktinformasjon til Nor Selection.

Syslab International

Syslab International er en kompetansebedrift med over 20 års erfaring med å formidle høyt utdannede arbeidssøkere ut i arbeid. Vi tilbyr arbeidsgivere:

  • En effektiv og kostnadsfri arena for rekruttering av personer med høy kompetanse.
  • Rask og enkel oversikt over mulige kandidater til jobben.
  • Meget gode kunnskaper om hver enkelt kandidat.
  • En medarbeider som umiddelbart kan starte i jobben.

Her finner du kontaktinformasjon til Syslab International.