Medlemskap og tjenester

Virke lever av å løse problemer og utfordringer. Medlemskapet gir dere tilgang til kompetanse, et fellesskap og et fagmiljø, og trygghet i tilfelle noe skulle skje. Å være medlem gir mange fordeler, jo mer dere bruker medlemskapet, desto større verdi vil dere oppleve!

Som medlem av Virke står du aldri alene

Du får tilgang til bransjefellesskap og bedre rammevilkår gjennom vår politiske påvirkning. Vi jobber for at det skal bli enklere å omstille seg for fremtidens handel, lettere å være en god samfunnsaktør og at det blir lønnsomt å skape nye arbeidsplasser. 

Vi har noen av Norges ledende advokater på arbeidsrett og forretningsjus som står klare til å hjelpe deg. Alle medlemmer i Virke har tilgang til juridisk rådgivning, der du får råd og svar på spørsmål innen arbeidsrett, HR/personal, ledelse, HMS, tariff og forretningsjus. Du har også gode tjenester og smarte verktøy med deg i hverdagen, som gjør det enklere og tryggere å være arbeidsgiver.

Bli medlem, eller kontakt oss for mer informasjon

Magnus og Marvin forteller om medlemsfordeler

Motta nyhetsbrev fra Virke

Ønsker du å holde deg oppdatert på siste nytt, viktig bransjearbeid, og aktuelle arrangement og kurs?

Du kan når som helst trekke ditt samtykke tilbake.

Hva koster det å bli medlem?

Prisen for å være medlem i Virke beregnes ut fra virksomhetens totale lønnsutbetaling.

Medlemskontingent for et standard medlemskap er 2,15 promille av arbeidsgiveravgiftspliktig lønn (sum lønn uten arbeidsgiveravgift), minimum 7 600 kroner.

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

  • Juridisk bistand og rådgivning

    Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

  • Analyser og innsikt

    Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

  • Fordelsavtaler og rabatter

    Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.