Virke Forsikring

Hvilke forsikringer bedriften velger kan ha stor betydning både for virksomheten og den enkelte ansatte. Kjøper du forsikringer gjennom Virke kan du være trygg på at bedriften og dens ansatte alltid har den beste forsikringsordningen til noen av markedets beste priser.

Skreddersydde forsikringsløsninger til medlemspris

Noen forsikringer er påkrevd, andre er det uansvarlig å la være å kjøpe. Risikoen som omgir virksomheten er det som avgjør hvilken forsikring som er riktig for nettopp deg og din virksomhet.

Virke Forsikring hjelper deg til en tryggere hverdag, der ansatte, daglig drift og eiendeler er riktig forsikret. Våre rådgivere leverer innovative og skreddersydde forsikringsløsninger - der du er.

Eget forsikringskontor – alt på ett sted

Som medlem i Virke, har du tilgang til et eget forsikringskontor med et profesjonelt fagmiljø med høy grad av service og kunnskap. Våre rådgivere svarer på spørsmål om forsikring og gir nøytrale råd basert på det enkelte medlemmets behov og risiko. Forsikringskontoret bistår også ved skade.

Vi vet at alle bedrifter er unike

Bransjetilpassede forsikringer

Gjennom Virke Forsikring får du gode og uavhengige råd, og du kan enkelt kjøpe det du trenger av personforsikringer og skadeforsikringer til svært konkurransedyktige priser. Vi har også fremforhandlet skreddersydde og bransjespesifikke forsikringsløsninger for en rekke ulike bransjer:

 • Gravferdsbransjen
 • Handels- og tjenestenæringen
 • Frivillighet
 • Kompetansevirksomheter innen kunnskap og teknologi
 • Treningssentre/aktiv helse
 • KBS (Virke Servicehandel)

Reiseforsikring og ferietid

Dersom uforutsette hendelser oppstår på ferien forventer man at reiseforsikringen trer inn. Men, det er noen punkter man må være oppmerksom på. Her er noen av de viktigste:

 • Enkeltgjenstander

  Mange tror at forsikringen dekker alt som blir borte, men du må passe på eiendelene dine. Forlater du tingene dine og de blir stjålet, får du ingen erstatning. Dette gjelder spesielt for bagasje, PC, mobiltelefon osv. Husk også at det finnes en maksgrense for erstatning per gjenstand, vanligvis mellom 15 000 og 40 000 kroner. Elektronisk utstyr, smykker, verdipapirer, kontanter og pass bør alltid fraktes som håndbagasje.

 • Medisinsk behandling

  Husk at medisinsk behandling i Norge ikke dekkes av reiseforsikringen. Hvis du trenger videre behandling etter en ulykke eller sykdom som oppstod på reise, dekker ikke forsikringen dette når du er tilbake i Norge.

 • Avbestilling

  Det kan oppstå misforståelser rundt avbestilling. Du kan ikke avbestille reisen uten at årsaken er dekket av vilkårene. Avbestilling dekkes ved sykdom eller dødsfall i reisefølget eller nærmeste familie, samt hvis Utenriksdepartementet (UD) fraråder reise til destinasjonen etter at reisen er bestilt. Ønsker du ikke å reise på grunn av klimaendringer eller ekstremvær, gir ikke dette rett til avbestilling og erstatning.

 • Leiebil

  Mange lurer på dekningen for leiebil. De fleste forsikringer dekker egenandelen ved kaskoskader på leiebil, men forsikringssummene varierer fra 15 000 til ubegrenset. Leiebilen må ha ansvarsforsikring og kaskoforsikring for at egenandelsforsikringen skal være gyldig. Sjekk om din forsikring dekker Third Party Liability (ansvar) og Collision Damage Waiver (kasko).

 • Alder på barn

  Vær oppmerksom på at barn over 21 år normalt ikke er dekket av familiens reiseforsikring og trenger en egen forsikring.

Kontaktinformasjon

Få full oversikt over hvilke forsikringer som tilbys og hvordan du går frem ved en eventuell skade, på soderbergpartners.no/virke-forsikring/.

Telefon: 40 00 20 21
E-post:

Söderberg & Partners er Virkes forsikringsmegler, og fremforhandler bransjetilpassede forsikringer til medlemmer i Virke.

Har du spørsmål om noen av fordelsavtalene?

Ta kontakt, eller ring en av våre samarbeidspartnere direkte.

Slik bruker du medlemskapet

Som medlem i Virke får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene