Administrasjons- og økonomisjefer for museum

Administrasjon og økonomi er viktige brikker i driften av et museum. Du må tenke langsiktig samtidig som du har fokus på den daglige driften. Ved å være med i et av våre ledernettverk innen museumssektoren møter du likesinnede som sitter med de samme utfordringene som deg selv.

 • Venteliste

  Dette nettverket er etterspurt og populært, derfor er det dessverre ingen ledige plasser for tiden, men ta gjerne kontakt for å settes på venteliste.

 • Samlinger

  Museene i nettverket er vertskap for samlingene som finner sted to ganger i året. Nettverket pleier og å dra på en lengre utenlandsstudietur hvert andre til tredje år. Nettverket har blant annet vært i Kairo og Istanbul tidligere.

  Nettverket møtes to ganger i året til to-dagerssamlinger. I tillegg reiser nettverket på en studietur til utlandet hvert andre til tredje år.

 • Pris

  9 900 kroner eks mva.

  I tillegg får du et gratis dagskurs hos Virke.

Kontakt

Vi kontakter deg for en hyggelig samtale om hvilket nettverk du hører hjemme i!

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

 • Juridisk bistand og rådgivning

  Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

 • Analyser og innsikt

  Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

 • Fordelsavtaler og rabatter

  Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.