Handelskonferansen 2016 vel overstått

Publisert:

Handelskonferansen Connect ble en kjempesuksess: Strålende foredrag og sceneopptredener, spennende utstillere, en mengde god mat og to roboter – det er noe av det de 550 gjestene fikk se.

- Årets handelskonferanse har vært en storartet suksess! Alle som var med fikk lære mye om de store teknologiske mulighetene og nye forretningsmodellene som handelsnæringen står overfor, og ikke minst bli inspirert, sier Johanne Kjuus, fagsjef for handel i Virke og ansvarlig for arrangementet. – Og som vanlig var det en glimrende nettverksarena både for våre medlemmer og alle som er interessert i handel, sier Kjuus fornøyd.

To priser ble delt ut: Kid-sjefen, Kjersti Hobøl, mottok retaillederprisen 2016, etter å ha løftet bedriften til å bli den mest lønnsomme i sin bransje. Kjøkkenkjeden Kitch'n ble onsdag kåret til årets handelsbedrift i 2016, etter en imponerende vekst- og lønnsomhetsstatistikk de siste årene.

– Kjersti er kjent som en som bygger entusiasme og lojalitet blant sine ansatte. Hun er veldig detaljorientert og har et stort engasjement for arbeidet sitt, sier Vibeke Hammer Madsen, administrerende direktør i Hovedorganisasjonen Virke, som delte ut prisen.

Retaillederprisen går hvert år til en leder innen norsk handel som skiller seg ut med gode lederegenskaper og evne til å være et forbilde. Formålet bak prisen er å fremheve betydningen av godt lederskap for norske handelsbedrifters utvikling og suksess.


Prisvinnerne på scenen sammen med Vibekeh H. Madsen.


Kjøkkenkjeden Kitch'n ble onsdag kåret til årets handelsbedrift i 2016, etter en imponerende vekst- og lønnsomhetsstatistikk de siste årene.

Prisen ble tildelt administrerende direktør Odd Sverre Arnøy på Virkes Handelskonferanse i Oslo.

– Dette er en bedrift som kan vise til kvalitet og kontroll i alle ledd av driften. Kjøkkenvarer kan være utfordrende, fordi det selges i så mange forskjellige typer butikker, men Kitch'n har klart å vokse og levere imponerende gode resultater år etter år, sier Vibeke Hammer Madsen, administrerende direktør i Virke.

Handelsprisen, som årlig deles ut på Virkes Handelskonferanse, går til en handelsbedrift som over tid har utmerket seg særlig. Prisen skal synliggjøre suksesshistoriene i norsk handel. Alle de nominerte selskapene representerer vekst- og lønnsomhetsvinnere innen sine bransjer.

VIRKE TAKKER ALLE GJESTER OG BIDRAGSYTERE FOR EN FABELAKTIG HANDELSKONFERANSE 2016

-OG ØNSKER VELKOMMEN TILBAKE I 2017!