Kjersti Hobøl er årets retailleder

Publisert:

Kid-sjefen mottok onsdag retaillederprisen 2016, etter å ha løftet bedriften til å bli den mest lønnsomme i sin bransje.

Finansdirektør i Kid Petter Schouw- Hansen mottar retaillederprisen på vegne av Kjersti Hobøl fra Vibeke Madsen administrerende direktør i Virke

Hobøl har vært i Kid Interiør siden 2010, og kan vise til svært gode resultater. Hun tok over bedriften i en utfordrende periode, men har gjennom sitt strålende lederskap fått kjeden opp i en posisjon som landets ledende interiørkjede.

– Kjersti er kjent som en som bygger entusiasme og lojalitet blant sine ansatte. Hun er veldig detaljorientert og har et stort engasjement for arbeidet sitt, sier Vibeke Hammer Madsen, administrerende direktør i Hovedorganisasjonen Virke, som delte ut prisen.

Retaillederprisen går hvert år til en leder innen norsk handel som skiller seg ut med gode lederegenskaper og evne til å være et forbilde. Formålet bak prisen er å fremheve betydningen av godt lederskap for norske handelsbedrifters utvikling og suksess.

Prisen deles ut på Virkes Handelskonferanse sammen med Handelsprisen.

Årets jury har bestått av:

-Frode Finsrud, Daglig leder i Cappa

-Sverre Flåskjer, Managing Partner i Herkules Capital

-Grete Lekven, Leder for Handel, Storkunder og Internasjonal i DNB

-Reidar Mueller, Partner i Varde Hartmark Consulting

-Ole Martin Evensmo, Redaktør i netthandel.no

-Anders Askevold, Leder i GS1 Smart Centre/seniorrådgiver GS1 Norway

-Gisle Sveva, Managing Director i Visma Retail AS

-Erik Fagerlid, Partner i PA Consulting