Nettverk for nettverk 15. mars 2018

Styrkebasert ledelse: fra forskning til praksis

Virke Nettverk inviterer deltakere fra nettverk og andre som har interesse for lederens rolle til en ettermiddag med Lisa Vivoll Straume. Straume har en PHD i positiv psykologi og vil gi oss en innføring i det faglige fundamentet for å jobbe styrkebasert, og deler noen enkle praktiske øvelser for hvordan man kan lede sine medarbeidere ved å fokusere på den enkeltes positive egenskaper og løfte disse frem.

Les mer

 Positiv psykologi og forskningen om mennesker på sitt beste ble satt på agendaen av Maslow allerede i 1943, men først i de siste 20 årene har denne tilnærmingen fått en betydelig plass innen fagfeltet.

Ledere har et stort og uforløst potensial til å skape merverdi gjennom å lære seg hvordan å kartlegge, utvikle og anvende medarbeidernes styrker og ressurser.

Vi ønsker velkommen til en spennende ettermiddag hvor du får presentert både teori og praktiske metoder du kan ta med deg tilbake til din arbeidsplass.

Les mer

Foredragsholder

Lisa Vivoll Straume

Straume har en doktorgrad i positiv psykologi fra NTNU og har jobbet i grensesnittet mellom forskning og praksis siden 2002. Hun er gründer og faglig leder i MIND: AS, et fagmiljø innen leder og organisasjonsutvikling som bygger sine metoder på forskning.

Les mer

Arrangementet er gratis

Les mer

Noen av våre nettverk

Vi har mange spennende nettverk, her er et lite utvalg:

Les mer om våre nettverk her

Kurs

Virke holder også kurs tilrettelagt for ledere og arbeidsgivere, vi anbefaler:

Se flere kurs