Virke forbedrer pensjonsavtalen for medlemmene

Publisert:

​ Virke har fornyet avtalen med Storebrand og fremforhandlet bedre betingelser for deg som har tjenestepensjon gjennom samarbeidsavtalen. Ny avtale representerer vesentlige forbedringer både i løsninger og betingelser for medlemmer som velger Virke Pensjon.

​I løpet av 2016 vil det komme en rekke nyheter og forbedringer som gjør det enda mer attraktivt for medlemmene i  Virke å velge pensjon gjennom Storebrand.  

Undersøkelser fra Norsk Kundebarometer/Barcode viser at Storebrand har markedets høyeste kundetilfredshet, så det er lett å anbefale våre medlemmer å benytte seg av Virke Pensjon.

Vil du vite mer ? Les  mer om tilbudet  her www.storebrand.no/virke

Lavere forvaltningskostnader

Fra 1.mai  reduseres forvaltningskostnadene for Virke-medlemmer til et svært konkurransedyktig nivå. Medlemsbedrifter som allerede har pensjon gjennom samarbeidsavtalen mellom Virke og Storebrand vil få detaljert informasjon om hva de nye prisene på forvaltning betyr.

Mer fleksible betjeningsløsninger
I løpet av 2016 vil det komme flere nyheter om Virke Pensjon som gjør at vi får et medlemstilbud som vil bli enda bedre tilpasset våre medlemmers behov. Blant annet blir det bedre betingelser på flere elementer i pensjonsordningen og nye betjeningsmodeller som gir enda mer fleksibilitet.