Arbeidsplass med mann stående i bakgrunnen

Virkes tjenester

Virke tilbyr en rekke produkter og tjenester som gir arbeidsgivere, ledere og ansatte støtte og hjelp i det daglige arbeidet.

 

Nettverk | Kompetanseutvikling for ledere

Virke tilbyr profesjonelle nettverk som skaper utvikling, resultater og relasjoner. Et nettverk i Hovedorganisasjonen Virke består av 10-20 personer med tilsvarende stilling i ulike virksomheter. Nettverket møtes for å diskutere konkrete temaer eller problemstillinger fra hverdagen.

Finn det nettverket som passer deg

Virke Forsikring

Virke Forsikring hjelper deg blant annet med rådgivning på pensjon og forsikring, med svar på de vanskelige spørsmålene, og når uhellet er ute.

Virke Forsikring

Rapporter og analyse

Tall og analyser danner grunnlaget for gode beslutninger i våre medlemsbedrifter Virke utarbeider statistikk og analyser som hjelper deg i rollen som arbeidsgiver, i tillegg til fakta og prognoser om markedet i den enkelte bransje.

Virke rapporter og analyser

Oppslagsverk

Virke tilbyr nettbaserte oppslagsverk som gjør hverdagen enklere for ledere og arbeidsgivere. Du får tilgang til håndbøker, skjemaer, nyheter, artikler og fordelsavtaler.

Digitale håndbøker

Gi dine ansatte tilgjengelig og gode svar og legg til rette for at det kan jobbes systematisk med HMS. Som leder vil du få støtte og kunnskap til å møte daglige utfordringer.