Behandlingsforsikring

Å investere i ansatte kan være en besparelse!

I de fleste bedrifter er de ansatte den viktigste produksjonsfaktoren. Det å investere i menneskene du jobber med er med andre ord en investering i egen bedrift.

En sykemelding kan være en stor utfordring både for den ansatte og for bedriften. I følge SINTEF koster en ukes sykefravær 13 000 kroner – det er 2 600 kroner om dagen! Særlig for små bedrifter med få ansatte, kan en sykemelding være ganske kritisk dersom en person skulle bli borte over lengre tid.

Som bedriftseier er du pliktig å forsikre dine ansatte. Selvsagt må du dekke det lovpålagte, men ønsker du en forsikring som gir raskere behandling er det behandlingsforsikring som gjelder. En solid forsikring som tilrettelegger for riktig behandling, rehabilitering og hjelp hele veien tilbake etter skade eller sykdom.

Slik kan du forebygge sykefraværet

Man kan forebygge sykefravær. Ja, faktisk er det det et krav nedfelt i arbeidsmiljøloven om primærforebygging. Dette innebærer blant annet at alle virksomheter skal jobbe systematisk for å sikre et godt arbeidsmiljø.

Vår erfaring er at behandlingsforsikringen til Sparebank1 bidrar til to viktige faktorer

– For det første bidrar det til at de ansatte føler seg godt tatt vare på og at helsen deres blir tatt på alvor. Ofte er det slik at vi gir litt mer tilbake når vi selv føler oss godt ivaretatt.

-For det andre får de ansatte den hjelpen de behøver når de behøver det. Vi vet at rask behandling er en viktig faktor for hvor langt sykefraværet blir. Derfor har Sparebank1 en garanti på behandling innen 10 virkedager på samtlige av deres behandlinger og 15 virkedager på operasjons- eller sykehusbehandling.

– Du får også en personlig sykepleier som følger deg fra første stund. Forutenom råd- og veiledning hjelper også sykepleieren til med alt det praktiske, som for eksempel bestilling av billetter, booking av transport og overnattinger, slik at du kan ha fult fokus på å bli frisk igjen.

Les mer

Slik kom daglig leder Johan Skjeivik raskt tilbake i jobb da han selv ble sykemeldt med en slitasjeskade:

Les mer

Eksempler på ventetider:

Behandling Ventetid i det offentlige Ventetid med behandlingsforsikring
Time hos spesialist 105 dager Maks 10 dager
Time til MR 32 uker Maks 10 dager
Time til utreding for kul i bryst 6 uker Maks 10 dager
Time til psykolog 12 uker Maks 10 dager
Time til hjerteutredning 12 uker Maks 10 dager
Les mer

Din helsetelefon – 21 02 55 77

Profesjonelt helsepersonell hjelper deg med det du lurer på hele døgnet.

Ring Din helsetelefon – uansett hva du lurer på. Profesjonelle sykepleiere kan hjelpe deg med det meste, alt fra hoste, amming og feber – til pubertet og følelser.

Hva kan jeg spørre om?

Det er ingen spørsmål som er for store eller små. Her er eksempler på hva du kan spørre om:

Egen sykdom Seksualitet
Syke barn Søvn
Utslett Stress
Allergi Smerter
Mobbing Burde jeg oppsøke legevakt?
Les mer

Aleris online videolege

Trenger du å snakke med en lege? Med Aleris videolege kommer du raskt i kontakt med leger som kan hjelpe deg med det du lurer på. Som kunde hos oss får du tjenesten til redusert pris.

Bak skjermen sitter erfarne allmennleger som gjerne vil hjelpe deg, gi deg råd og behandling eller henvisning ved behov.

Tjenesten koster 320 kr for deg som er har behandlingsforsikring via Virke Forsikring.

Last ned Videolege-appen

Videolege laster du ned gratis i App Store for iPhone-telefoner og Google Play for Android-telefoner.

Last ned fra App Store 

Trykk på linken her for mer informasjon om tjenesten...

Les mer

Hvordan benyttes behandlingsforsikringen?

Du må alltid ta kontakt med kundeservice behandling på telefon 21 02 54 52 før bruk av forsikringen.

Ved behov for billeddiagnostikk, legespesialist, operasjon og / eller sykehusbehandling må du oppsøke fastlege og få henvisning.

Ved behov for fysioterapeut, kiropraktor, naprapat, manuellterapeut, osteopat eller psykolog trenger du ikke henvisning, men må kontakte kundeservice behandling før du starter behandlingen (gjelder for dere med Bonus dekning).

Du vil få din egen sykepleier som hjelper deg gjennom hele prosessen.

Les mer