Handelsrapporten 2017/2018

Hvordan er tingenes tilstand i norsk handel og hva skjer med den lokale sentrumsbutikken i fremtiden? Vil den overleve, eller spises den levende av multinasjonale handelskonglomerater som tilbyr sine produkter gjennom digitale løsninger?

 

  • Handelsrapporten tar temperaturen på det norske handelsmarkedet. Med Virkes Retaildatabase i ryggen og med fingeren på pulsen til varehandelen sitter vi med en unik dybdekunnskap og innsikt i hva som rører seg og hvorfor det skjer.
  • Vi har sett nærmere på utviklingen innenfor de ulike bransjene, kjedene og kanalene. Hvem er markedets vinnere og tapere, og hvilke kanaler vokser mest?
  • Rapporten gir deg et innblikk i de viktigste trendene som vil forme fremtidens handel. Hva kjennetegner fremtidens konsument, hvilke teknologitrender er viktigst for handelen og hvordan blir de demografiske forholdene i fremtidens Norge?
Les mer

Hvordan ser norsk handel ut i år 2030?

Basert på all vår kunnskap og våre analyser tegner vi et bilde av fremtidens handel.

Handelsrapporten 2017/2018 utarbeides i sin helhet av hovedorganisasjonen Virke. Rapporten er i hovedsak beregnet på beslutningstakere i og tjenesteleverandører for norske handelsbedrifter samt øvrige beslutningsmyndigheter

 

Les mer

Hvordan ønsker du rapporten levert?

  1. Trykket versjon
  2. Trykket og digital (pdf) versjon
  3. Digital (pdf) versjon

Skriv inn ditt valg i kommentarfeltet i bestillingen.

 

Les mer