Webinar: Hva kan din virksomhet gjøre for å skape vekst og lønnsomhet etter COVID-19 krisen?

Koronakrisen vil fortsette å prege norsk økonomi og næringsliv i månedene og årene som kommer.

Den siste tiden har radikalt utfordret eksisterende markedsstrukturer og virksomheter har jobbet intensivt med en rekke store utfordringer knyttet til å sikre arbeidsplasser, beholde kunder, sikre likviditet, omorganisere driften samt navigere i kompliserte statlige støtteprogrammer.

Etter det umiddelbare sjokket, hvor økonomien gikk i stå over natten, åpnes nå økonomien gradvis opp igjen med økt fokus på hvordan sikre vekst og lønnsomhet på lengre sikt.

BearingPoint vil i webinaret dele erfaringer og gi konkrete og praktiske råd på hvordan din virksomhet kan legge grunnlaget for vekst og lønnsomhet i en tid preget av stor usikkerhet:

 • Erfaringer og analyser på hvordan norske virksomheter jobber med å overkomme COVID-19 situasjonen og legge grunnlaget for fremtidig vekst og lønnsomhet
 • Konkrete råd og verktøy/metoder for hvordan din virksomhet kan tilpasse seg endringer i kundenes behov og forventninger
 • Råd og eksempler på hvordan din virksomhet kan jobbe med å sikre nødvendig endring og omstilling

Medvirkende

 • Hjalmar Moberg

  Senior Consultant , BearingPoint

  Hjalmar Moberg er Senior Consultant i BearingPoint og har erfaring med å støtte bedrifter i å utarbeide og implementere strategier for å sikre vekst og lønnsomhet. Hjalmar har jobbet med å utforme nye konsepter samt å forbedre og utvikle etablerte forretningsområder, bl.a. innen varehandel og logistikk. Hjalmar er utdannet sivilingeniør i Industriell Økonomi fra NTNU med spesialisering innen innovasjon av forretningsmodeller i økonomiske nedgangstider.

 • Håkon Høst

  Senior Business Advisor , BearingPoint

  Håkon Høst er Senior Business Advisor i BearingPoint og har vært sentral i å løse og realisere forretningsmessige, organisatoriske og digitale muligheter/utfordringer. Håkon har bred erfaring fra ledende konsulentselskaper og har jobbet med kunder innenfor bank/finans, eiendom, media, utdanning, transport og telekommunikasjon. Håkon er utdannet Cand.Merc fra Handelshøjskolen i København.

Ta kontakt

 • Event og møteplasser i Virke

  Event og møteplasser håndterer alle arrangementer i Virke. Lurer du på noe angående dette arrangementet? Ta kontakt med oss på telefon 22541700 eller e-post arrangement@virke.no

Vi holder også andre kurs og konferanser. Håper vi sees!

 1. Handelskonferansen 2020 - LIVE

  Om korona, vinnere og tapere, bærekraft, Kina, omstilling og omstart, forbrukerinnsikt, myter og kameleoner

 2. Kurs i forhandlingsteknikk

  For å lykkes i forhandlinger må du kunne håndtere både hindringene og mulighetene som ligger i forhandlingssituasjonen. Dette kurset viser deg hvordan.

 3. Kurs i arbeidsrett fra A–Å

  Er du arbeidsgiver er det nødvendig å ha full oversikt over de viktigste spørsmålene innen arbeidsrett, fra ansettelse til arbeidstid, sykefravær, oppfølging og eventuell oppsigelse eller avskjed.

 4. Styrekompetanse – bli sertifisert styrekandidat

  Hva betyr det å sitte i et styre, hvilke oppgaver, ansvar og plikter gjelder? Vi går gjennom sentrale problemstillinger og teorier som har betydning for praktisk utøvelse av styreverv i privat og offentlig sektor. Kurset går over tre dager.

 5. Getting Things Done® - Fundamentet

  Lærer du deg GTD metodikken vil du få gjort ting uten stress og med full oversikt og kontroll!

Se alle kurs og konferanser