Tariffkonferanse HUK-området 2020

Gå tariffforhandlingene på ditt område i møte og få nyttig og relevant informasjon i dette webinaret.

Alle tariffoppgjørene i 2020 ble på grunn av koronasituasjonen utsatt til høsten. Tariffoppgjøret for HUK-området ble flyttet til 10. – 12. november, og vi inviterer som vanlig til tariffkonferanse i forkant av forhandlingene.

I dette webinaret får du en oversikt over den økonomiske situasjonen og utsiktene videre, forhandlingssituasjonen og resultater fra forhandlingene for frontfaget og andre områder av relevans for HUK-området.

Årets konferanse er digital. Det vil være mulig å stille spørsmål underveis i webinaret.

Vi holder også andre kurs og konferanser. Håper vi sees!

 1. AnnerLedelse

  I en programserie på tre deler tar Einar Tørnquist og Jan Thomas tempen på næringslivet, virksomhetene, kulturen og enkeltmennesker i en tid preget av usikkerhet og endringer.

 2. Online kurs - Styre og daglig leder

  Lær hvordan styret bør jobbe for å oppnå best mulig resultater, slik at styret og ledelsen i fellesskap lykkes med sine og virksomhetens oppgaver og utfordringer. Kurset går over to påfølgende dager.

 3. Digital Bootcamp

  Ønsker du å nå kundene på nett? Er du usikker på hvilke digitale markedsaktiviteter du skal satse på og hvilke ressurser du trenger for å lykkes? Da er er dette innføringskurset i digital markedsføring perfekt for deg.

 4. Hva kan Virke gjøre for deg? Ditt medlemskap fra A-Å

  Vet du hva ditt medlemskap i Virke egentlig betyr for din virksomhet? Lær mer på dette webinaret!

 5. Hvordan kan du fremme likestilling i verdikjeden?

  En ny rapport viser hvordan din bedrift ikke bare kan jobbe med likestilling internt, men også gjøre en forskjell gjennom leverandører! Lær mer i dette webinaret.

Se alle kurs og konferanser

Ta kontakt

 • Event og møteplasser i Virke

  Event og møteplasser håndterer alle arrangementer i Virke. Lurer du på noe angående dette arrangementet? Ta kontakt med oss på telefon 908 69 725 eller e-post arrangement@virke.no