Brukerveiledning Strømmeguiden - Virke Gravferd

Bli med på en spennende introduksjon av Strømmetjenesten, Virkes nye tilbud til våre medlemmer innen Virke Gravferd.

Det er ingen planlagte datoer for dette kurset. Se vår kursoversikt for andre aktuelle kurs.

Strømmetjenesten er en tjeneste som gir en ryddig oversikt over hvordan en kan tilby pårørende live strømming av seremonien, og også opptak av seremonien. Gunnar Hammersmark og Bing Hodneland vil ta oss gjennom brukerveiledningen og den generelle bruken av Strømmetjenesten.

Når et gravferdsbyrå tar på seg å strømme eller gjøre opptak av en seremoni, blir byrået også ansvarlig for å overholde de tilstedeværendes rett til personvern.

I tillegg må byrået sørge for å innhente de nødvendige tillatelsene fra rettighetshaverne til musikken som fremføres. Å innhente slik tillatelse kalles vanligvis for klarering.

Under dette webinaret tar vi for oss bruken av vår helt nye strømmetjeneste. Vi tar også for oss hvordan byråene overholder regler om personvern og sørger for riktig klarering av musikken. Strømmeguiden kan også benyttes til å beregne hvor mye musikklareringen vil koste.

Webinarholder

Slik får du tilgang til webinaret

Etter påmelding vil du automatisk få tilsendt en lenke til å følge webinaret. Det er derfor viktig at du har oppgitt rett e-postadresse ved påmelding. Du vil også motta lenken til webinaret en time før sendestart. Vi ønsker at du åpner lenken senest fem minutter før webinaret starter.

Opplever du problemer med lenken ta kontakt med oss. 

Brukerveiledning for Strømmeguiden

Strømmeguiden gir en ryddig oversikt over hvordan en kan tilby pårørende live strømming av seremonien, og også opptak av seremonien.

Dette skjer hos Virke!

Se alle kurs og konferanser
 1. Lovpålagt HMS-kurs for øverste leder

  Arbeidsgiver må ha kunnskap om hvilke HMS-krav som gjelder, hva som skal til for å få et godt arbeidsmiljø og hvordan det skal arbeides systematisk med HMS i virksomheten.

 2. Teamledelse

  Slik kan du inspirere og videreutvikle ditt team for å lykkes enda bedre!

 3. Onlinekurs - Prosjektledelse

  Bli en god prosjektleder! Få trening i metoder som sikrer godt samspill og gjennomføringskraft i prosjekter.

 4. Grunnkurs i arbeidsmiljø – Tre dager

  Vi gir deg en grunnleggende innføring i regelverket, arbeidsmiljøfaktorer, aktørene i arbeidsmiljøarbeidet, arbeidsmåter innen HMS og sykefraværsoppfølging.

Ta kontakt

Lurer du på noe angående dette arrangementet?

Ta kontakt med oss på:

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

 • Juridisk bistand og rådgivning

  Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

 • Analyser og innsikt

  Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

 • Fordelsavtaler og rabatter

  Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.