Ditt medlemskap fra A til Å

Hva kan Virke gjøre for deg? I dette webinaret får du en effektiv gjennomgang av alle deler av ditt medlemskap fra politikk, tariff og analyse, til fordelsavtaler og juridiske tjenester med spesielt fokus på deg som daglig leder.

Hvem passer webinaret for?

Webinaret er rettet mot Virkes nye medlemmer med et spesielt fokus på små og mellomstore bedrifter, men passer også for deg som kanskje har vært medlem en stund og ønsker mer informasjon om hvordan du kan bruke ditt medlemskap i Virke på best mulig måte.

Medlemskap i Virke

Virke lever av å løse problemer og utfordringer. Vi vet hvordan vi skaper verdi for deg, dine kolleger og din virksomhet. Medlemskapet gir dere tilgang til kompetanse, et fellesskap og et fagmiljø, og trygghet i tilfelle noe skulle skje. Å være medlem gir mange fordeler, jo mer dere bruker medlemskapet, desto større verdi vil dere oppleve!

Mer om medlemskap og tjenester

Medvirkende

  • Trine Fjeld

    Salgsansvarlig tjenester, Hovedorganisasjonen Virke

    Trine har solid bakgrunn innen salg og markedsføring fra kommersielle virksomheter innen betaling/finans og reiseliv.  I Virke er Trine salgsansvarlig for Virke's digitale løsninger som Arbeidsgiverguiden, Styres og håndbøker. Hun jobber på tvers av alle bransjer, synliggjør Virke's portefølje ut til medlemsvirksomheter inkludert digitale løsninger, kurs, nettverk, fordelsavtaler, statistikk og analyse og juridisk bistand.

  • Magnus Kræmer

    Leder arbeidsrett SMB, Hovedorganisasjonen Virke

    Magnus Kræmer leder avdelingen Arbeidsrett SMB i Virke, som består av ti medarbeidere. Han har betydelig erfaring innen HR området A-Å og arbeidsrettslige problemstillinger og bistår Virkes medlemmer innen alle aspekter av arbeidsrett, herunder ansettelse og opphør av arbeidsforhold, arbeidstid, forhandling, omorganisering og nedbemanning samt spørsmål om tariff.

Slik får du tilgang til webinaret

Etter påmelding vil du automatisk få tilsendt en lenke til å følge webinaret. Det er derfor viktig at du har oppgitt rett e-postadresse ved påmelding. Du vil også motta lenken til webinaret en time før sendestart. Vi ønsker at du åpner lenken senest fem minutter før webinaret starter.

Opplever du problemer med lenken ta kontakt med oss. 

Dette skjer hos Virke!

Se alle kurs og konferanser
  1. Onlinekurs – Selvledelse

    På dette kurset vil du få økt kompetanse på selvledelse og konkrete verktøy og teknikker du kan benytte selv og i veiledning av medarbeiderne dine.

  2. Onlinekurs - Prosjektledelse

    Bli en god prosjektleder! Få trening i metoder som sikrer godt samspill og gjennomføringskraft i prosjekter.

  3. Introduksjon til CSRD – EUs direktiv for bærekraftsrapportering

    I dette webinaret får du en introduksjon til EUs nye direktiv for bærekraftsrapportering, CSRD. Du får vite hvilke virksomheter som blir rapporteringspliktige,hva som skiller den europeiske standarden for bærekraftsrapportering, ESRS fra øvrige standarder og hvordan du kommer i gang med en dobbel vesentlighetsvurdering.

  4. Skillet mellom arbeidstaker og oppdragstaker

    Har du oppdragstakere i bedriften, eller vurderer du å inngå en slik avtale? Da er det viktig at du har oversikt over hva som skiller en arbeidstaker fra en oppdragstaker. Fra 1. januar 2024, trådte en ny lovendring i kraft, som avgjør at der det tidligere var tvil, så skal oppdragstaker være arbeidstaker. Vi har også fått en mer klargjørende lovbestemmelse av hva som er en arbeidstaker.

  5. Omstillingen mot fremtidens helsevesen

    Hvordan løser vi utfordringene i norsk helse- og omsorgsvesen? Og hva bør være de fremste eksemplene på oppgavedeling og forenkling, for å sikre god og enkel pasientflyt?

Kontakt

Slik bruker du medlemskapet

Som medlem i Virke får du som arbeidsgiver mange fordeler.

  • Få hjelp med HR og arbeidsrett

    Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

    Hjelp for arbeidsgivere

  • Forretningsjuridisk bistand

    Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

    Forretningsjuridisk bistand

  • Gunstige fordelsavtaler

    Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

    Se alle fordelsavtalene