Det nye arbeidslivet

Vil du bli med i Virkes trend-panel?

 • Digitalt arrangement
  • Gratis
   Pris

Vi ønsker å invitere 100 medlemmer til å sitte i vårt trendpanel. Deltakerne får både en unik innsikt i fremtidige trender, og en unik mulighet til å påvirke hvilke av disse trender Virke skal jobbe strategisk med fremover – til medlemmets beste.

Målet med trendpanelet er at du som medlem skal få et enda mer relevant tilbud fra oss i Virke og at vi sammen kan ruste oss mot fremtidige store trender.

Deltakelse vil kun innebære at du skal delta to digitale samlinger. Her vil vi gjennomgå en trendrapport og så vil vi i felleskap evaluere de ulike trendene, og konsekvensene av disse. Innspillene fra deltakerne tas med videre til en større fremtidsstudie som har som mål å sette retning for det videre arbeidet til Virke. Vi håper og tror deltakelse kan bidra med interessant innsikt for deg som arbeidsgiver, i tillegg til at du får mulighet til å forme vårt tilbud til deg og dere i fremtiden.

Tema for dagen

Det vil bli økt kompetansemangel og konkurransearenaen for talenter vil bli mer internasjonal. Noen arbeidstakere blir enda bedre stilt i fremtidens arbeidsliv, mens andre risikerer å falle akterut. Både evnen til å samarbeide med maskiner og med mennesker vil bli viktigere. Livslang læring vil ta nye former for å dekke kompetansegapet.

Praktisk informasjon

De digitale samlingene vil foregå 2. og 3. november kl 8.00 – 9.00. Vi anbefaler deg å delta begge dager, men det står du fritt til å velge. Etter at du har meldt deg på, vil du få tilsendt en e-post med lenke til arrangementet.

Meld deg også på

 1. Verden i endring – Norge i omstilling

  Vil du bli med i Virkes trend-panel?

Fremtidsstudien

Virke har gitt rådgivnings- og analyseselskapet inFuture i oppdrag å gjennomføre fremtidsstudien. Hensikten med fremtidsstudien er å kartlegge, strukturere og prioritere trender som påvirker Virkes medlemmer, og dermed også medlemmenes behov og forventninger til Virke.

Studien består av to deler, en trendanalyse og fremtidsfrokostene. Trendanalysen bygger på kombi­nasjonen av en rekke intervjuer med Virke-medlemmer og en omfattende litteratur­gjennomgang. På fremtidsfrokostene vil den ferske trendanalysen presenteres, og du som deltaker vil si din mening om hvor viktige trendene er, og hvor godt forberedt vi er på å møte dem.  

Medvirkende

Slik får du tilgang til webinaret

Etter påmelding vil du automatisk få tilsendt en lenke til å følge webinaret. Det er derfor viktig at du har oppgitt rett e-postadresse ved påmelding. Du vil også motta lenken til webinaret en time før sendestart. Vi ønsker at du åpner lenken senest fem minutter før webinaret starter.

Opplever du problemer med lenken ta kontakt med oss. 

Dette skjer hos Virke!

Se alle kurs og konferanser
 1. Virke Gravferd Fagkurs Trinn II del I

  Få bedre forståelse, samt utvid ditt nettverk og kunnskapsområde innen gravferdsbransjen. Kurset varer i tre dager.

 2. Onlinekurs - Økonomikurs i uforutsigbare tider

  Regnskapet kan for mange være krevende å forstå, hvordan oppdage og se faresignaler på et tidlig tidspunkt. Regnskap og økonomiforståelse er enda mer avgjørende i krevende tider.

 3. Onlinekurs - Grunnkurs i arbeidsmiljø

  Vi gir deg en grunnleggende innføring i regelverket, arbeidsmiljøfaktorer, aktørene i arbeidsmiljøarbeidet, arbeidsmåter innen HMS og sykefraværsoppfølging.

 4. Onlinekurs – Bli en motiverende leder

  Hvordan holde de ansatte motivert og beholde dyktige medarbeiderne?

 5. Nyheter i arbeidsrett

  Vi går gjennom ferske dommer og nyheter på arbeidsrettsfeltet, og har trukket frem de viktigste poengene du som er arbeidsgiver eller har personalansvar bør kjenne til.

Ta kontakt

Spørsmål angående dette arrangementet?

Ta kontakt med oss på:

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

 • Juridisk bistand og rådgivning

  Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

 • Analyser og innsikt

  Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

 • Fordelsavtaler og rabatter

  Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.