Header image

Digitale dokumenter?

Det å lage en god kontrakt er vanskelig. Vi vet. Derfor har vi gjort det enklere for deg å opprette sikre, digitale juridiske dokumenter som du trenger i din bedrift – uten å bruke advokat. Vi tar oss av det juridiske!

Slik fungerer det

GuideStepIcon

Velg mal

Finn dokumentet du trenger blant en av våre mange maler.

GuideStepIcon

Fyll inn

Fyll inn informasjon om deg og evt. andre parter og lagre trygt i Arbeidsgiverguiden.

GuideStepIcon

Last ned

Vi tar oss av det juridiske og genererer et dokument som er skreddersydd for deg.

GuideStepIcon

Signer

Skriv ut dokumentet eller signer digitalt ved å bruke en tredjepart.

Utarbeidet av eksperter

Det er Virkes jurister og fageksperter som har laget de digitale dokumentene. De sørger for at innholdet til enhver tid er oppdatert og korrekt, slik at du kan føle deg helt trygg.

100% digitalt

Finn malen du trenger i Arbeidsgiverguiden, svar på noen få spørsmål i stegvis utfylling, og vipps så får du en automatisk generert avtale som er skreddersydd til dine behov.

Ofte stilte spørsmål

 • Digitale dokumenter er en helt ny måte å lage avtaler på. I stedet for å bruke masse tid på å lete etter maler på nettet eller hyre en advokat, finner du malen du trenger i Arbeidsgiverguiden, fyller ut hvert felt steg for steg, mens du hele tiden blir veiledet og får opp relevant hjelpetekst. Vipps så får du en automatisk generert avtale som er skreddersydd til dine behov.

 • Alle digitale dokumenter du oppretter i Arbeidsgiverguiden, blir trygt lagret på din bruker slik at du når som helst kan hente dem fram igjen. Du finner en oversikt over dine digitale dokumenter her:

 • Når du skal opprette et nytt digitalt dokument, fyller du inn ting som navn på begge parter, dato for avtaleinngåelse, spesielle vilkår o.l. – alle de tingene som gjør avtalen unik mellom deg og den andre parten. Vi tar oss av det formelle og genererer dokumentet for deg!

 • Du kan når som helst endre et dokument du har opprettet. Du kan også ta en kopi av dokumentet og lage en ny versjon.

 • Samtlige digitale dokumenter du oppretter i Arbeidsgiverguiden er kvalitetssikret av våre dyktige advokater, så du kan være helt trygg på at alle avtalene du genererer er juridisk korrekte.

 • Vi vet hvor viktig sikkerhet og konfidensialitet er for deg som bruker. Derfor tar vi sikkerhet på alvor, og lagrer alle digitale dokumenter på våre sikre servere. Det er kun du som er bruker som har tilgang til de digitale dokumentene du har opprettet, inntil du velger å dele dokumentet med andre parter.

 • Ditt personvern er viktig for oss i Virke, og dette gjenspeiles også i våre digitale dokumenter. Vi har strenge rutiner for behandling av personopplysninger, og vi gjør vårt for å følge prinsippene og lovene i GDPR og personopplysningsloven.

  Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger her.

 • Dokumentene du oppretter i Arbeidsgiverguiden laster du ned for signering. Om du ønsker å signere dokumentet digitalt, kan du bruke en tredjepart til selve signeringen.

  Vi planlegger å implementere digital signering i framtiden – du hører fra oss!