Header image

Digitale dokumenter med e-signering

Vi er i hjemmekontorets tid! Kanskje trenger du å ansette flere eller holde en medarbeidersamtale. I Arbeidsgiverguiden kan du opprette digitale, juridiske kontrakter og signére med e-post eller BankID - uten å måtte skrive ut eller sende!

Slik fungerer det

GuideStepIcon

Velg kontrakt

Velg mal og fyll inn e-postadressen din. Lenke til dokumentet sendes deg, sånn at du lett kan finne det igjen.

GuideStepIcon

Navngi

Gi dokumentet eller kontrakten din et passende navn. F. eks. "Ansettelse_O.Nordmann" eller "Attest_Lise".

GuideStepIcon

Fyll ut malen

Nå blir du loset gjennom malen v.h.a. spørsmål og hjelpetekst. Fyll inn informasjon om deg og evt. andre parter.

GuideStepIcon

Signér

Trykk på "signér". Du og den andre parten(e) mottar e-post med instruksjoner. Kopi av avtalen blir så sendt partene.

Prøv malene gratis

Prøv Arbeidsgiverguiden

Web-dokumentene er nyttige, men prøv også resten av Arbeidsgiverguiden! Bli rå på arbeidsrett, personal og HMS! Registrer deg nå - trykk på knappen!

Gratis prøveabonnement

Les mer og registrer deg ved å trykke på knappen under. Du får tilgang til resten av Arbeidsgiverguiden i én uke! Ikke gå glipp av de nyeste lovendringene.

Ofte stilte spørsmål

 • Digitale dokumenter er en helt ny måte å lage avtaler på. I stedet for å bruke masse tid på å lete etter maler på nettet eller hyre en advokat, finner du malen du trenger i Arbeidsgiverguiden, fyller ut hvert felt steg for steg, mens du hele tiden blir veiledet og får opp relevant hjelpetekst. Vipps så får du en automatisk generert avtale som er skreddersydd til dine behov.

 • Alle digitale dokumenter du oppretter i Arbeidsgiverguiden, blir trygt lagret på din bruker slik at du når som helst kan hente dem fram igjen. Du finner en oversikt over dine digitale dokumenter her:

 • Når du skal opprette et nytt digitalt dokument, fyller du inn ting som navn på begge parter, dato for avtaleinngåelse, spesielle vilkår o.l. – alle de tingene som gjør avtalen unik mellom deg og den andre parten. Vi tar oss av det formelle og genererer dokumentet for deg!

 • Du kan når som helst endre et dokument du har opprettet. Du kan også ta en kopi av dokumentet og lage en ny versjon.

 • Samtlige digitale dokumenter du oppretter i Arbeidsgiverguiden er kvalitetssikret av våre dyktige advokater, så du kan være helt trygg på at alle avtalene du genererer er juridisk korrekte.

 • Vi vet hvor viktig sikkerhet og konfidensialitet er for deg som bruker. Derfor tar vi sikkerhet på alvor, og lagrer alle digitale dokumenter på våre sikre servere. Det er kun du som er bruker som har tilgang til de digitale dokumentene du har opprettet, inntil du velger å dele dokumentet med andre parter.

 • Ditt personvern er viktig for oss i Virke, og dette gjenspeiles også i våre digitale dokumenter. Vi har strenge rutiner for behandling av personopplysninger, og vi gjør vårt for å følge prinsippene og lovene i GDPR og personopplysningsloven.

  Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger her.

 • Dokumentene du oppretter i Arbeidsgiverguiden laster du ned for signering. Om du ønsker å signere dokumentet digitalt, kan du bruke en tredjepart til selve signeringen.

  Vi planlegger å implementere digital signering i framtiden – du hører fra oss!