Fordelsavtaler

Fordelsavtalene gir deg rabatter på produkter og tjenester, spesielle tilbud og prioritert kundeservice. Du vil få full tilgang til alle avtalevilkår ved å logge deg inn.

Med fordelsavtalene får du:

 • Gunstige avtaler med en rekke av Virkes samarbeidspartnere.
 • Rabatter på produkter og tjenester.
 • Prioritert kundeservice.

”Vi har spart store beløp bare på fordelsavtalen med Telenor. Vi har hatt den i fem år, og ingen har klart å tilby oss en bedre pris.”

Sue Marita Kristiansen,
Økonomisjef i Lager & Industrisystemer AS

Fordelsavtalene:

 • 24SevenOffice

  IT

  Avtalen med 24SevenOffice gjelder for alle medlemmer i Virke, og gir en svært gunstig rabattert pris på ERP-systemet i sin helhet. I tillegg til å få en gunstig pris, vil din bedrift dra nytte av en rekke fordeler ved å ta i bruk et komplett og 100 % skybasert forretningssystem.

  Telefon 24 70 00 00
  E-post 

  Se avtalen (krever innlogging)

 • Allente Bedrift (tidligere Canal Digital)

  TV-løsning

  Virke i samarbeid med Allente ønsker å fremme informasjon om TV-lisens for virksomheter, og tilby hjelp og veiledning rundt dette.

  Med TV-løsning fra Allente Bedrift får du det beste utvalget av TV-innhold å vise til dine kunder, ansatte og brukere. Vi har sterke grunnpakker og tilleggspakker, og skreddersyr løsningene slik at du får tilgang til akkurat det innholdet du ønsker å vise.

  Mobil: 93452381
  E-post: 

  Se avtalen (krever innlogging)

 • Best Western Hotels & Resorts

  Hotell

  Best Western Hotel Resorts er et fantastisk nettverk av lokale, privateide hotell der hvert besøk blir en unik opplevelse. Best Western har mer enn 4000 hoteller verden over, og bak hvert hotell står en fargerik entreprenør som sikrer personlighet, omtanke og mangfold.

  Telefon 80 01 16 24.
  E-post sales@bwhhotelgroup.no.  

  Se avtalen (krever innlogging)

 • Circle K Norge AS

  Drivstoff

  Avtalen gir meget gode rabatter på drivstoff med Circle K Firmakort og Circle K Truckkort som også inkluderer autoolje og maskinvask. Avtalen gir i tillegg gode rabatter og betingelser på Circle K Mastercard og bulkprodukter.

  Telefon 22 96 25 00
  E-post chrgr@circlekeurope.com

  Se avtalen (krever innlogging)

 • Entro

  Energirådgivning

  Entro

  Få tilgang til råd, veiledning og økt kompetanse knyttet til energisparing spesifikt for ditt lokale. Formålet med rådgivningen er å gjøre virksomheten selvgående i sambeidet med energisparing.

  Entro tilbyr skreddersydde tjenester for deg med lokaler

  • mindre enn 150 m2
  • mellom 150m2 og 1000 m2 eller
  • mellom 1000 m2 og 10 000 m2

  Det tilbys også gevinstdelingsprosjekter – for deg med lokaler over 10 000 m2 eller flere bygg, og kurs i inneklima og energibruk.

  Se avtalen (krever innlogging)

 • Esso Card™ - Drivstoffkortet for din bedrift

  Drivstoff

  Vi har fremforhandlet meget gode betingelser på drivstoff og bilvask for våre medlems -/ kundebedrifter. Innunder avtalen ligger også rabatt på smøreoljeprodukter og elektronisk kjørebok / flåtestyring.

  Telefon 66 81 27 70, tast 3
  E-post 

  Se avtalen (krever innlogging)

 • Experis, Jefferson Wells og Right Management

  Konsulenttjeneste

  Avtalen med ManpowerGroup gir alle medlemmer rabaterte priser på rekrutterings- og konsulenttjenester innen IT, økonomi, teknologi, lederutvikling og karriereveiledning. ManpowerGroup er et av verdens største selskaper innen bemanning-, rekruttering- og HR-tjenester.

  Kontakt Monica Arntsen for mer informasjon:
  Telefon 916 000 75 eller
  e-post 

  Se avtalen (krever innlogging)

 • Fjordkraft

  Strøm

  Virke kan tilby deg som er medlem eller abonnent spesialpriser på strøm hos Fjordkraft. Du kan velge mellom flere avtaler, med ulik grad av sikring og forutsigbarhet.

  Fjordkraft har gjennom sitt samarbeid med Statkraft, tilgang til Nordens ledende forvaltningsmiljø, og Fjordkrafts erfarne rådgivere hjelper deg gjerne å finne strømavtalen som passer for din bedrift!
  Fjordkraft har vært klimanøytrale siden 2007, og krever at alle leverandørene er det samme. Som kunde i Fjordkraft har du muligheten til å inkludere en rekke bærekraftige og energieffektive produkter og tjenester i avtalen. Bra for både miljøet og dine energikostnader!

  Telefon 913 01 300
  E-post 

  Se avtalen (krever innlogging)

 • Konica Minolta

  IT

  Som Virke medlem får du svært rabatterte priser hos IT-leverandøren Konica Minolta. Konica Minolta hjelper deg med alt fra printere til IT-plattformer, digitale dokumentsystemer og lagring i skyen, samt mye mer.

  E-post: 
  Telefon: 934 33 742

  Se avtalen (krever innlogging)

 • Konsumgruppen

  Storhusholdning

  Samarbeidet med Konsumgruppen sikrer frittstående bedrifter innenfor hotell, restaurant og storhusholdning tilgang til en av markedets beste innkjøpsavtaler. Konsumgruppen omfatter et bredt sortiment av mat, drikke, non-food og andre tjenester tilknyttet storhusholdningsdrift.

  Kontaktinformasjon finner du i avtalen.

  Se avtalen (krever innlogging)

 • Lekolar

  Barnehage/skole

  Lekolar er Nordens ledende totalleverandør til barnehage og skole. Lekolar har inngått rabattavtale med Virke på en rekke produktgrupper. 

  Send bestilling til bestilling@lekolar.no eller ring 33 72 98 00 for å aktivere rabatten.

  Se avtalen (krever innlogging)

 • Lyreco

  Kontor

  Avtalen har storkunderabatt med svært fordelaktige priser, og er eksklusiv for Virke medlemmer og abonnenter.

  Bettina Berg
  Tlf: 977 45 399
  Mail: 

  Se avtalen (krever innlogging)

 • Manpower

  Bemanning og rekruttering

  Avtalen med ManpowerGroup og deres selskaper gir alle medlemmer rabaterte priser på bemannings-, og rekrutteringstjenester. ManpowerGroup er et av verdens største selskaper innen bemanning-, rekruttering- og HR-tjenester.

  Kontakt Monica Arntsen for mer informasjon:
  Telefon 916 000 75 eller
  e-post 

  Se avtalen (krever innlogging)

 • Maske AS

  Kontor

  Du kan trygt og enkelt samle ditt innkjøp av forbruksmateriell hos Maske. De har skreddersydde løsninger som sikrer en god totaløkonomi. Gjennom faglig sterke og dyktige medarbeidere er du sikret gode råd, effektiv oppfølging og raske leveranser.

  Telefon 98 22 03 46
  E-post 

  Se avtalen (krever innlogging)

 • Mobit

  Mobil og IT

  Som medlem i Virke, er din bedrift garantert fordeler og rabatter fra Mobit. Mobit er landets største faghandler innenfor mobil og IT. Mobit effektuerer dessuten rabatter som medlemmene allerede har fra Telenor.

  Vi gjør din digitale hverdag enkel, oppdatert og problemfri!

  Telefon 980 00 217
  E-post 

  Se avtalen (krever innlogging)

 • Nets

  Betalingsløsninger

  Som medlem i Virke får du gunstige vilkår for innløsning av internasjonale betalingskort. Nets er spesialist på kortbetalinger, og gir deg muligheten til å øke servicenivået og inntektene ved å akseptere de mest populære betalingskortene i verden.

  Telefon 22 89 81 00
  E-post 

  Se avtalen (krever innlogging)

 • Nobema

  Salg/kjøp av bedrift

  Som første og eneste aktør i Norge har Nobema utviklet et digitalt selvbetjeningsverktøy, kombinert med en allment tilgjengelig markedsplass. Dette gjør kjøp og salg av bedrifter og bedriftsandeler tilgjengelig for alle. Med Nobema kan alle bedriftseiere, som har behov for å selge hele eller deler av foretaket sitt, få hjelp til å komme i kontakt med potensielle kjøpere og nye partnere på en trygg, enkel og intuitiv måte. Og dette til marginale kostnader sammenlignet med manuelle tjenester.

  E-post 

  Se avtalen (krever innlogging)

 • Nordic Choice Hotels

  Hotell

  Avtalen med Nordic Choice Hotels gir deg muligheten til å velge blant over 200 hoteller i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Baltikum. Få 12 % rabatt på overnatting (rom/frokost), og 8 % rabatt på dagpakker/konferansepakker.

  Telefon 22 33 42 00
  E-post: 

  Se avtalen (krever innlogging)

 • Phonero

  Mobiltelefoni

  Avtalen med Phonero skal sikre at alle medlemsbedrifter av Virke får tilgang til markedsledende produkter og tjenester innen mobiltelefoni – til svært fordelaktige priser.

  Som en rendyrket bedriftsoperatør har Phonero stort fokus på å levere smarte tjenester som effektiviserer og forenkler bedrifters hverdag. Dette gjør vi via en fleksibel abonnementsportefølje med store datapakker, tilgang til Telias mestvinnende 5G nett og inHouse produksjon av alle bedriftsnetttjenester vi leverer.

  Vi setter bedrifters kostnadskontroll høyt, og legger til rette for at det skal være enkelt for kunder å både bruke tjenestene våre – men også endre og tilpasse dem underveis.

  Telefon: 996 24 089
  E-post: 

  Se avtalen (krever innlogging)

 • Storebrand

  Forsikring og pensjon

  Avtalen gir også de ansatte i bedriften fordeler og mulighet til å etablere egen pensjonssparing og forsikring til rabatterte priser. Vi anbefaler at alle våre medlemmer benytter seg av samarbeidsavtalen og får en pensjons- og forsikringsløsning som er tilpasset din bedrift.

  Kontaktinformasjon finner du i avtalen.

  Se avtalen (krever innlogging)

 • Swedbank

  Betalingsløsning

  Avtalen gir deg gode betingelser på innløsning. Ingen oppstartavgift, ingen faste gebyrer, omsetning utbetalt neste dag, bruttooppgjør, kundeservice og markedets beste pris. Avtalen omfatter også gode leiepriser og vilkår for betalingsterminaler.

  Telefon 815 02 200
  E-post 

  Se avtalen (krever innlogging)

 • Telenor

  Mobiltelefoni

  Avtalen med Telenor gjelder for alle medlemmer og abonnenter i Virke. Avtalen gir spesielt gode betingelser på mobiltelefoni og mobilt bredbånd.

  Valg av mobiloperatør dreier seg også om mer enn bare pris. Det handler om hele brukeropplevelsen. Som bedriftskunde av Telenor får du mange fordeler inkludert i abonnementet. Derfor er avtalen satt sammen av bransjetilpassede løsninger og tjenester til svært konkurransedyktige priser.

  Telefon 09000
  E-post 

  Se avtalen (krever innlogging)

 • Virke Forsikring

  Forsikring og pensjon

  Gode medlemsfordeler innen forsikringer og pensjon

  Få tilgang til bransjetilpassede forsikringer og profesjonell rådgiving fra våre forsikringseksperter. Her får du samlet alle forsikringene på ett sted med enkel og god oversikt.

  Telefon 400 02 021
  E-post post@virkeforsikring.no

  Virke Forsikring

Kontakt

Kontakt oss eller ring våre samarbeidspartnere om mer informasjon direkte. 

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

 • Du vil få full tilgang til alle avtalevilkår ved å logge deg inn.
 • Send mail eller ring våre samarbeidspartnere om mer informasjon direkte. 
 • Ønsker du at utvalgte leverandører heller kontakter deg, benytt vårt kontaktskjema.