Arbeidsgiverstøtte

Med over 24 000 små og store medlemsbedrifter i mange ulike bransjer, vet vi bedre enn noen hvor skoen trykker. Hva kan vi hjelpe deg med i dag?

Kompetanseutvikling

Vi ønsker å skape inspirasjon, engasjement, gjennomslagskraft og personlig utvikling for deg gjennom våre arrangementer. Våre kurs og webinarer gir deg kompetanse du kan bruke i praksis i din arbeidsdag. Vi arrangerer årlig blant annet Virkekonferansen, Handelskonferansen og Franchisekonferansen.

Følg med på vår arrangementsoversikt over hva som skjer!

Motta midler til kompetanseheving

 • Er du medlem i Virke og betaler inn til Virke/LO-fondet eller Virke/YS-fondet? Da kan du søke om midler til utdanning/opplæring og kurs via søknad, eller søke om kompetansetjenester fra Virke som dekkes fortløpende.
 • Alle ansatte og arbeidsgivere som er medlem i Virke og har tariffbinding i en av de syv landsomfattende overenskomster (Ideell) er velkommen til å søke om midler til kurs, studieturer eller annen kompetanseutvikling fra OU-Fond Tjenesteytende (HUK avtalene)

Finn ut mer om OU-fond

Virke Nettverk

Vi ønsker å utvikle deg som leder. Våre nettverk er en arena for erfaringsutveksling, sparring og læring. Nettverket gir deg mulighet til å komme i forkant av trender og utvikling som er relevant for ditt fagområde, samtidig som du bygger nyttige relasjoner.

Se Virkes nettverk

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

 • Juridisk bistand og rådgivning

  Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

 • Analyser og innsikt

  Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

 • Fordelsavtaler og rabatter

  Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.

Se alle medlemsfordelene