Hjelp for deg som arbeidsgiver

Få svar på spørsmål om alt fra feriedager og overtidsbetaling til oppsigelse og HMS. Om du ikke finner svarene selv, er ikke hjelpen langt unna – gratis juridisk rådgivning er heldigvis inkludert i medlemskapet.

Bli medlem og få juridisk rådgivning inkludert!

Som medlem i Virke kan du rådføre deg med våre erfarne jurister, helt uten at det koster deg noe. Registrer din sak digitalt for å få bedre og mer effektiv hjelp!

Kompetanseheving

Onlinekurs

Arbeidsrett fra A til Å

Er du arbeidsgiver er det nødvendig å ha full oversikt over de viktigste spørsmålene innen arbeidsrett, fra ansettelse til arbeidstid, sykefravær, oppfølging og eventuell oppsigelse eller avskjed. 

24. jan. 2024 - 25. jan 2024,

Vurderer du medlemskap i Virke?

Som medlem får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene