Arbeidsgiverstøtte

Med over 24 000 små og store medlemsbedrifter i mange ulike bransjer, vet vi bedre enn noen hvor skoen trykker. Hva kan vi hjelpe deg med i dag?

Juridiske tjenester inkludert i medlemskapet

Rådgivningstelefonen

Som medlem kan du også ringe vår rådgivningstelefon: 22 54 17 00
Husk å ha medlemsnummeret klart når du ringer!

Advokatbistand

Er du medlem av Virke har du tilgang på et av Norges ledende advokatmiljøer som hjelper deg med arbeidsrett og forretningsjus.

Bli medlem i Virke

Alt om medlemskap. Allerede medlem? Logg inn

Kompetanseutvikling

Vi ønsker å skape inspirasjon, engasjement, gjennomslagskraft og personlig utvikling for deg gjennom våre arrangementer. Våre kurs og webinarer gir deg kompetanse du kan bruke i praksis i din arbeidsdag.

Følg med på vår arrangementsoversikt over hva som skjer!

Virke Nettverk

Vi ønsker å utvikle deg som leder. Våre nettverk er en arena for erfaringsutveksling, sparring og læring. Nettverket gir deg mulighet til å komme i forkant av trender og utvikling som er relevant for ditt fagområde, samtidig som du bygger nyttige relasjoner.

Se Virkes nettverk

Motta midler til kompetanseheving

  • Er du medlem i Virke og betaler inn til Virke/LO-fondet eller Virke/YS-fondet kan du søke om midler til utdanning/opplæring og kurs, eller melde deg på kompetansetjenester fra Virke som dekkes fortløpende.
  • Alle ansatte og arbeidsgivere som er medlem i Virke og har tariffbinding i en av de syv landsomfattende overenskomster (Ideell) er velkommen til å søke om midler til kurs, studieturer eller annen kompetanseutvikling fra OU-Fond Tjenesteytende (HUK avtalene)

Finn ut mer om OU-fond

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.