Hjelp for deg som arbeidsgiver

Få svar på spørsmål om alt fra feriedager og overtidsbetaling til oppsigelse og HMS. Om du ikke finner svarene selv, er ikke hjelpen langt unna – gratis juridisk rådgivning er heldigvis inkludert i medlemskapet.

Kurs

Arbeidsrett fra A til Å

Er du arbeidsgiver er det nødvendig å ha full oversikt over de viktigste spørsmålene innen arbeidsrett, fra ansettelse til arbeidstid, sykefravær, oppfølging og eventuell oppsigelse eller avskjed. 

16. okt. 2024, -

Verktøyene du trenger som arbeidsgiver

Arbeidsgiverguiden

En interaktiv guide som er laget for deg som er leder og får spørsmål om alt fra feriedager og overtidsbetaling til oppsigelse og HMS, og ofte må svare “jeg kommer tilbake til deg”.

Utforsk Arbeidsgiverguiden

Personalhåndbok

Gi de ansatte muligheten til å selv finne svar på spørsmål som ellers ville ha havnet i din innboks.

Mer om personalhåndboken fra Virke

Håndbok i HMS

Med HMS-håndboken får både ansatte og ledere en enkel oversikt over roller, rutiner, målsettinger og lovverk for virksomheten.

Mer om HMS-håndboken

Styres

Forenkle styrearbeidet med det digitale verktøyet Styres! Finn ut hva som kreves av deg som leder og få full kontroll på styrearbeidet.

Mer om Styres

Vurderer du medlemskap i Virke?

Som medlem får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene