Hjelp for arbeidsgivere

Få svar på spørsmål om alt fra feriedager og overtidsbetaling til oppsigelse og HMS. Om du ikke finner svarene selv, er ikke hjelpen langt unna – gjør som 25 000 andre bedrifter: Bli medlem i Virke og få gratis juridisk rådgivning.

Få gratis juridisk rådgivning

Som medlem i Virke kan du rådføre deg med våre erfarne jurister, helt uten at det koster deg noe. Registrer din sak nå for å få bedre og mer effektiv hjelp.

Kompetanseheving

Onlinekurs

Arbeidsrett fra A til Å

Er du arbeidsgiver er det nødvendig å ha full oversikt over de viktigste spørsmålene innen arbeidsrett, fra ansettelse til arbeidstid, sykefravær, oppfølging og eventuell oppsigelse eller avskjed. 

30. aug - 31. aug 2023,

Spørsmål om arbeidsrett eller forretningsjus?

Som medlem kan du kontakte en av våre erfarne jurister, og få en gratis vurdering av din sak.

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

 • Juridisk rådgivning

  Medlemmer i Virke kan registrere saker innen arbeidsrett eller sende til forretningsjuridisk. Du kan også benytte deg av vår rådgivningstelefon, ring oss på 22 54 17 00.

  Se hva du får av juridisk bistand.

 • Analyser og innsikt

  Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

 • Fordelsavtaler og rabatter

  Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.