Ledelse

Verden er i konstant endring, og ledelse blir stadig mer krevende. Derfor har vi samlet de viktigste ressursene Virke tilbyr, slik at du blir bedre rustet som leder.

Bli en bedre leder?

Våre kurs er spesialtilpasset lederrollen og de utfordringer du kan møte innen ledelse, HR, HMS, jus, økonomi og styrearbeid.

Se våre kurs og webinarer

Nettverk for ledere

Ved å utveksle ledererfaringer med andre ledere, får du verdifull innsikt som gjør deg til en bedre leder. Knytt kontakter og bygg relasjoner i et av våre ledernettverk!

Se våre ledernettverk

Lederutvikling

Bli med på vårt lederutviklingsprogram og bli en tryggere og mer selvsikker leder! Vi gir deg kompetansen du trenger for å få oppnå det fulle potensialet til dine ansatte. 10 000 kroner i rabatt for medlemmer!

Delta i lederutvikling

Kurs

Ny i lederrollen?

I en ny lederrolle vil du møte en spennende hverdag, men den kan også by på en del utfordringer. Vi gir deg nødvendig kunnskap, refleksjon og trening for å lykkes i rollen.

27. sep - 28. sep 2023,

Kurs utviklet for deg som er leder

Som medlem får du rabatt på alle kurs
 1. Digital transformasjon og forretningsutvikling - Kurs

  Bli en leder som styrer teknologien, ikke motsatt. Dette kurset er skreddersydd for erfarne ledere uten omfattende teknologibakgrunn. Lær hvordan du driver digital transformasjon basert på dine forretningsmål, og ikke la teknologien styre deg.

 2. Ny i lederrollen

  I en ny lederrolle vil du møte en spennende hverdag, men den kan også by på en del utfordringer. Vi gir deg nødvendig kunnskap, refleksjon og trening for å lykkes i rollen.

 3. Prosjektledelse

  Bli en god prosjektleder! Få trening i metoder som sikrer godt samspill og gjennomføringskraft i prosjekter.

 4. Mangfoldsledelse og inkludering - kurs

  Mangfold er en uutnyttet styrke som kan forvandle din organisasjon. Dette kurset er skapt spesielt for erfarne ledere som ønsker å omfavne mangfold i alle former, inkludert alder, kjønn og bakgrunn, og bruke det som en katalysator for innovasjon og vekst.

 5. Kurs i rekruttering

  Kurs for deg som ønsker kunnskaper og verktøy for å lykkes med å rekruttere ansatte som passer, lykkes og trives i din organisasjon!

 6. Onlinekurs – Selvledelse

  På dette kurset vil du få økt kompetanse på selvledelse og konkrete verktøy og teknikker du kan benytte selv og i veiledning av medarbeiderne dine.

 7. Teamledelse

  Slik kan du inspirere og videreutvikle ditt team for å lykkes enda bedre!

 8. Ny i lederrollen

  I en ny lederrolle vil du møte en spennende hverdag, men den kan også by på en del utfordringer. Vi gir deg nødvendig kunnskap, refleksjon og trening for å lykkes i rollen.

 9. Onlinekurs - Medarbeidersamtalen

  Lær hvordan du kan bruke medarbeidersamtalen som et viktig ledelsesverktøy.

 10. Ledelse i usikre og komplekse tider- Kurs

  På dette kurset vil du få trening i og verktøy til å utøve god ledelse i komplekse og usikre tider.

Verktøyene du trenger som leder

Arbeidsgiverguiden

En interaktiv guide som er laget for deg som er leder og får spørsmål om alt fra feriedager og overtidsbetaling til oppsigelse og HMS, og ofte må svare “jeg kommer tilbake til deg”.

Utforsk Arbeidsgiverguiden

Styres

Forenkle styrearbeidet med det digitale verktøyet Styres! Finn ut hva som kreves av deg som leder og få full kontroll på styrearbeidet.

Mer om Styres

Personalhåndbok

Gi de ansatte muligheten til å selv finne svar på spørsmål som ellers ville ha havnet i din innboks.

Mer om personalhåndboken fra Virke

 

Håndbok i HMS

Med HMS-håndboken får både ansatte og ledere en enkel oversikt over roller, rutiner, målsettinger og lovverk for virksomheten.

Mer om HMS-håndboken

Kurs

Hvordan løser du konflikter på arbeidsplassen?

Få nyttige råd og praktisk trening i å håndtere konflikter på en best mulig måte. Kurset vil gi deg bedre forståelse for årsaken til konflikten, samt utviklingsforløp og trening i bruk av ulike verktøy for konflikthåndtering.

26. okt. 2023, -

Kontakt oss

Har du spørsmål om ledelse eller lederrollen? Ta kontakt!

Vurderer du medlemskap i Virke?

Som medlem får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene