Ledelse

Verden er i konstant endring, og ledelse blir stadig mer krevende. Derfor har vi samlet de viktigste ressursene Virke tilbyr, slik at du blir bedre rustet som leder.

Podcast:

Når må du som leder ta den vanskelige samtalen?

Hvordan er det lurt å forberede seg? Dersom du som leder kaller inn til en samtale, men møtes med en sykemelding i retur fra din medarbeider – hva gjør du da? Dette – og mye mer – får du svar på i denne episoden. 

Hør episoden på Spotify eller Apple Podcast

Podkast for ledere eller deg som har arbeidsgiveransvar. Hør flere episoder med annen relevant tematikk for arbeidsgiveriet.

Arbeidsgiverguiden gir deg verktøy til å løse utfordringene

Hvordan du skal utvikle medarbeiderne dine til det beste for både dem og virksomheten, avhenger av personlighet, prestasjonsnivå og hvordan dere har organisert arbeidet. Målet er å få selvstendige og aktive medarbeidere.

Arbeidsgiverguiden er mer enn et oppslagsverk i arbeidsrett. Vi har utviklet maler og guider som tar deg trygt i havn.

Bli en bedre leder?

Våre kurs er spesialtilpasset lederrollen og de utfordringer du kan møte innen ledelse, HR, HMS, jus, økonomi og styrearbeid.

Se våre kurs og webinarer

Nettverk for ledere

Ved å utveksle ledererfaringer med andre ledere, får du verdifull innsikt som gjør deg til en bedre leder. Knytt kontakter og bygg relasjoner i et av våre ledernettverk!

Se våre ledernettverk

Kurs utviklet for deg som er leder

Som medlem får du rabatt på alle kurs
 1. Onlinekurs - Prosjektledelse

  Bli en god prosjektleder! Få trening i metoder som sikrer godt samspill og gjennomføringskraft i prosjekter.

 2. Onlinekurs - Konflikthåndtering

  Hvordan løser du best konflikter på arbeidsplassen? Få nyttige råd og praktisk trening i å håndtere konflikter på en best mulig måte.

 3. Lederskap som virker – God ledelse på avstand

  I dette webinaret snakker vi med Per Kristian Haakonsen, utviklingssjef i ACAMS Airport Tower Solutions, om hvordan du kan skape en sterk bedriftskultur i en hybrid arbeidshverdag hvor mange jobbe hjemmefra eller har geografisk avstand til sin leder og andre kolleger.

 4. Psykologisk trygghet på arbeidsplassen - Onlinekurs

  For bedre prestasjoner, mer læring og godt arbeidsmiljø

 5. Ny i lederrollen

  I en ny lederrolle vil du møte en spennende hverdag, men den kan også by på en del utfordringer. Vi gir deg nødvendig kunnskap, refleksjon og trening for å lykkes i rollen.

 6. Prosjektledelse

  Bli en god prosjektleder! Få trening i metoder som sikrer godt samspill og gjennomføringskraft i prosjekter.

 7. Onlinekurs – Bli en motiverende leder

  Hvordan holde de ansatte motivert og beholde dyktige medarbeiderne?

 8. Smart rekruttering fra A til Å - kurs

  Hvordan gjennomføre en rekrutteringsprosess som sikrer kvalitet og effektivitet, og som samtidig gjør deg trygg på at du velger rett kandidat?

 9. Teamledelse

  Slik kan du inspirere og videreutvikle ditt team for nå organisasjonens mål. 

 10. Onlinekurs - Konflikthåndtering

  Hvordan løser du best konflikter på arbeidsplassen? Få nyttige råd og praktisk trening i å håndtere konflikter på en best mulig måte.

Kurs

Ny i lederrollen?

I en ny lederrolle vil du møte en spennende hverdag, men den kan også by på en del utfordringer. Vi gir deg nødvendig kunnskap, refleksjon og trening for å lykkes i rollen.

6. feb. 2024 - 7. feb 2024,

Verktøyene du trenger som leder

Arbeidsgiverguiden

En interaktiv guide som er laget for deg som er leder og får spørsmål om alt fra feriedager og overtidsbetaling til oppsigelse og HMS, og ofte må svare “jeg kommer tilbake til deg”.

Utforsk Arbeidsgiverguiden

Styres

Forenkle styrearbeidet med det digitale verktøyet Styres! Finn ut hva som kreves av deg som leder og få full kontroll på styrearbeidet.

Mer om Styres

Personalhåndbok

Gi de ansatte muligheten til å selv finne svar på spørsmål som ellers ville ha havnet i din innboks.

Mer om personalhåndboken fra Virke

 

Håndbok i HMS

Med HMS-håndboken får både ansatte og ledere en enkel oversikt over roller, rutiner, målsettinger og lovverk for virksomheten.

Mer om HMS-håndboken

Kurs

Hvordan løser du konflikter på arbeidsplassen?

Få nyttige råd og praktisk trening i å håndtere konflikter på en best mulig måte. Kurset vil gi deg bedre forståelse for årsaken til konflikten, samt utviklingsforløp og trening i bruk av ulike verktøy for konflikthåndtering.

23. okt. 2024, -

Kontakt oss

Har du spørsmål om ledelse eller lederrollen? Ta kontakt!

Slik bruker du medlemskapet

Som medlem i Virke får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene