Ledig stilling

Virke organiserer og representerer over 24 000 virksomheter med mer enn 300 000 ansatte. Vi jobber for å forbedre rammebetingelsene for medlemmene våre, og et Norge som verdsetter og støtter de som driver virksomheter. Medlemmene våre kommer fra bransjer som handel, kunnskap, teknologi, reiseliv, service, helse, omsorg, utdanning, kultur, frivillighet og mye mer.

Virke styrker konkurransekraften til handels- og tjenestenæringen, de som gir oss alt fra mat på bordet og klær på kroppen til et trygt helsetilbud, gode opplevelser og morgendagens teknologi. Kort sagt, de som får Norge til å Virke. Med over 24.000 små og store medlemsbedrifter i mange ulike bransjer, vet vi bedre enn noen hvor skoen trykker.

Vi jobber side om side med virksomhetene for å løse både hverdagens utfordringer og de mer langsiktige problemene. Våre folk er blant landets fremste spesialister på alt fra juss og lederstøtte, til markedsanalyse og politisk påvirkning. Med vår kompetanse, innsikt og verktøy får virksomhetene mer tid til det viktigste: å skape verdier for kundene, eierne og samfunnet.