Medlemskap og tjenester

Virke lever av å løse problemer og utfordringer. Vi vet hvordan vi skaper verdi for deg, dine kolleger og din virksomhet. Medlemskapet gir dere tilgang til kompetanse, tilhørighet til fellesskap og fagmiljø og trygghet i tilfelle noe skulle skje. Å være medlem gir mange fordeler, jo mer dere bruker medlemskapet, desto større verdi vil dere oppleve!

Vi hjelper deg å håndtere situasjoner knyttet til koronaviruset

Vi har samlet snarveier til temaer som treffer deg som medlem, sett i lys av pandemiens utvikling.

Finn svar på ofte stilte spørsmål

Med over 24 000 små og store medlemsbedrifter i mange ulike bransjer, vet vi bedre enn noen hvor skoen trykker. Hva kan vi hjelpe deg med i dag?

Meld inn virksomheten i dag

Som medlem får du også bransjefellesskap og bedre rammevilkår gjennom vår politiske påvirkning.

Hva koster det å bli medlem?

Prisen for å være medlem i Virke beregnes ut fra virksomhetens totale lønnsutbetaling.

Finn prisen

Spørsmål?

Vil du vite mer om medlemskapet og hvilken rabatt du kan få? Trond hjelper deg, enten du kontakter han eller sender henvendelse via kontaktskjema.

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

  • Juridisk bistand og rådgivning

    Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

  • Analyser og innsikt

    Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

  • Fordelsavtaler og rabatter

    Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.