Medlemskap og tjenester

Virke lever av å løse problemer og utfordringer. Vi vet hvordan vi skaper verdi for deg, dine kolleger og din virksomhet. Medlemskapet gir dere tilgang til kompetanse, et fellesskap og et fagmiljø, og trygghet i tilfelle noe skulle skje. Å være medlem gir mange fordeler, jo mer dere bruker medlemskapet, desto større verdi vil dere oppleve!

Snarveier

Med et medlemskap i Virke står du aldri alene

Som medlem av Virke står du aldri alene. Vi jobber for at det skal bli enklere å omstille seg for fremtidens handel, lettere å være en god samfunnsaktør og at det blir lønnsomt å skape nye arbeidsplasser. 

Vi har noen av Norges ledende advokater på arbeidsrett og forretningsjus som står klare til å hjelpe deg. Medlemskapet gir deg tilgang til kompetanse, tilhørighet til et stort fellesskap og fagmiljø og trygghet i tilfelle noe skulle skje.

Du har også gode tjenester og smarte verktøy med deg i hverdagen, som gjør det enklere og tryggere å være arbeidsgiver.

Hva koster det å bli medlem?

Prisen for å være medlem i Virke beregnes ut fra virksomhetens totale lønnsutbetaling.

Webinar

Ditt medlemskap fra A til Å

Hva kan Virke gjøre for deg?

I dette webinaret får du en effektiv gjennomgang av alle deler av ditt medlemskap fra politikk, tariff og analyse, til fordelsavtaler og juridiske tjenester med spesielt fokus på deg som daglig leder.

13. okt, -

Driver virksomheten innenfor ideell eller frivillig sektor?

Dette må du vite ved inngåelse av medlemskap og for å kunne opprette tariffavtale i Virke:

 1. Plasstillitsvalgte/ansatte som er organisert i virksomheten (eksempelvis UDF, Fagforbundet, Delta, Fellesforbundet) må ta kontakt med sin lokale fagforening, slik at de får fagforeningen sentralt til å sende krav til Hovedorganisasjonen Virke om opprettelse av tariffavtale. Dette må de tillitsvalgte i virksomheten informeres om.

 2. Tariffavtalen i Virke forutsetter at det opprettes en pensjonsordning. Pensjonsordningen kan tegnes i Statens Pensjonskasse, KLP eller et privat forsikringsselskap. Pensjonsordningen skal også omfatte AFP. Tariffplikten er oppfylt dersom kostnadene for den private ordningen er i samsvar med kostnadene for de offentlige ordningene.

  Virke Forsikring hjelper dere med utregninger og tilbud innenfor pensjon og forsikringer:

  • Pensjon og AFP - Tom Wedvik, fagsjef: 
  • Forsikringer - Susanne Græe, fagsjef:  

Kontakt

Lurer du på noe vedrørende medlemskapet, og hvilken rabatt du kan få?

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

 • Juridisk bistand og rådgivning

  Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

 • Analyser og innsikt

  Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

 • Fordelsavtaler og rabatter

  Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.