Medlemsfordeler

Har du vurdert medlemskap i Virke? Som medlem får du som arbeidsgiver mange fordeler. Her finner du de viktigste medlemsfordelene oppsummert.

Få hjelp med HR og arbeidsrett

Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

Hjelp for arbeidsgivere

Forretningsjuridisk bistand

Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

Forretningsjuridisk bistand

Gunstige fordelsavtaler

Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

Se alle fordelsavtalene

Vil du bli en bedre leder?

Oppdag en rekke kurs, verktøy og ressurser som er skreddersydd for deg som er leder. Virke gir deg verktøyene du trenger for å lykkes i lederrollen.

Ledelse fra A-Å

Spørsmål om medlemskap?

Vi er der for deg! Ta kontakt med oss for en hyggelig prat!

Som medlem står du aldri alene!

Virke organiserer og representerer mer enn 25 000 virksomheter med over 300 000 ansatte.

Bransjefelleskap

Som medlem i Virke står du aldri alene. Vi har medlemmer fra hele handels- og tjenestenæringen og legger til rette for at ledere kan møtes, dele utfordringer og inspirere hverandre.

Finn din bransje

Samfunns- og myndighetspåvirkning

Virke jobber hardt for å fremme interessene til handels- og tjenestenæringen ved å påvirke beslutninger som er til fordel for medlemmene våre.

Se våre politiske seire

Tariff

Virke håndterer alle tariffavtalekrav for våre medlemmer og har nesten 90 forskjellige tariffavtaler som er tilpasset forskjellige bransjer og virksomheter.

Alt om tariff, lønn og tariffoppgjøret 2023

Webinar

Ditt medlemskap fra A til Å

Hva kan Virke gjøre for deg?

I dette webinaret får du en effektiv gjennomgang av alle deler av ditt medlemskap fra politikk, tariff og analyse, til fordelsavtaler og juridiske tjenester med spesielt fokus på deg som daglig leder.

17. okt. 2023, -

Vil du heller se og høre?

Magnus og Marvin forteller om medlemsfordeler:

Hva koster det å bli medlem?

Prisen for å bli medlem i Virke beregnes ut fra virksomhetens totale lønnsutbetaling.

Medlemskontingent for et standard medlemskap er 2,15 promille av arbeidsgiveravgiftspliktig lønn (sum lønn uten arbeidsgiveravgift), minimum 7 600 kroner.

Spørsmål om medlemskap?

Vi er der for deg! Ta kontakt med oss for en hyggelig prat