Få økonomisk støtte til kompetanseheving

Virke administrerer fond der du kan søke om økonomisk støtte til utdanning, kurs og andre utviklingstiltak. Alle virksomheter med tariffavtale kan søke.

Fellestiltakene LO-Virke

Fellestiltakene LO-VIRKE er LO og VIRKEs arbeidsredskap for ledere og tillitsvalgte i å utvikle et godt partssamarbeid i bedriftenFellestiltakene LO-VIRKEs hensikt er å bidra til økt verdiskaping i virksomhetene. 

Våre viktigste bidrag ligger i å bygge opp kultur, kompetanse og ferdigheter innen partssamarbeid og medvirkning i bedriftene. Aktiv bruk av samarbeidsorganene og bred medvirkning fra de ansatte er viktige arbeidsmetoder. Vi er til for å bistå ledere og tillitsvalgte i tariffbundne bedrifter med å utvikle gode strategier for kommunikasjon, samarbeid og tillit. Vårt mål er at dere oppnår økt verdiskapning gjennom samhandling og tillitsfulle prosesser.

God dialog og kommunikasjon er viktige nøkler til vellykket samarbeidsutvikling i alle næringsvirksomheter. Bruk oss!

Se fellestiltakene.org

Slik bruker du medlemskapet

Som medlem i Virke får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene