Ledernettverk

Vil du bli tryggere i lederrollen? Ved å utveksle erfaringer med andre ledere, får du verdifull innsikt som gjør deg til en bedre leder. Knytt kontakter og bygg relasjoner i et av våre ledernettverk!

Knytt kontakter og bygg relasjoner med andre ledere

Ved å delta i et av våre ledernettverk får du muligheten til å bygge relasjoner med andre ledere som har andre erfaringer enn det du har. Det gir deg en helt unik innsikt som man ikke kan lese seg opp til.

I et nettverk møter du ledere fra forskjellige virksomheter i en avslappet, men profesjonell setting for sparring og utveksling av erfaringer. Her kan du diskutere utfordringene du møter som leder, og få gode råd fra andre i samme situasjon.

Hvorfor bli med i et Virke-nettverk?

Virke har i over 15 år organisert profesjonelle nettverk for ledere på ulike nivåer og i ulike bransjer.

Nettverk skiller seg fra kurs ved at du i større grad deltar aktivt og bidrar til å dele kunnskap og erfaringer. Du vil få mulighet til å besøke arbeidsplassen til andre ledere, noe som gir deg et unikt innblikk i hvordan andre virksomheter drives.

Som nettverksmedlem får du faglig påfyll samtidig som du knytter verdifulle relasjoner, både på samlingene og utenfor.

Faglig påfyll

Ved å delta i et ledernettverk blir du introdusert for nye verktøy, metoder og modeller. Kombinerer du det med nye perspektiver og støtte fra andre ledere, blir du tryggere i lederrollen.

Det faglige innholdet utvikles i samarbeid med nettverksmedlemmene. Dere velger selv relevante temaer og bruker egne eller bransjens problemstillinger som utgangspunkt for diskusjonene.

Nettverkslederen vil bruke sin kompetanse og sine erfaringer til å legge til rette for at alle i gruppen samarbeider godt og får noe ut av samlingene, samt skaffe interessante foredragsholdere.

Eksempel på agenda for en samling:

 • Faglige innlegg fra ressurspersoner
 • Deling av suksesshistorier fra gruppen
 • Case-arbeid rundt relevante problemstillinger
 • Fagdiskusjoner
 • Deling av nyttige verktøy
 • Råd og tips

Utvid nettverket ditt

I et ledernettverk får du muligheten til å knytte kontakter og utvide nettverket ditt. Du møter andre ledere og fagpersoner, noe som kan åpne dører og skape nye forretningsmuligheter.

Våre nettverk legger til rette for at du skal etablere gode og trygge relasjoner, som er både og faglige og sosiale. Noen av nettverkene er bransjetilpasset. Der vil du møte andre ledere i samme bransje.

Vi arrangerer to til seks samlinger i året. I de fysiske og hybride nettverkene er en lunsj-til-lunsj og/eller en middag inkludert i prisen. Noen av nettverkene reiser på studieturer sammen.

Digital møteplass mellom samlingene

Det er viktig å huske at nettverksbygging ikke bare skjer bare på samlingene. Nettverkene har derfor en egen digital møteplass hvor medlemmene kan dele informasjon, kunnskap, suksesshistorier og utfordringer.

For at nettverksbyggingen skal være mest mulig effektiv, er det viktig å ha en åpen og nysgjerrig holdning samt være villig til å dele erfaringer og lære av andre – både på samlingene og utenom.

Hva koster det?

Medlemskap i et av våre nettverk koster mellom 10 035,- og 20 895,- eks. mva. per år. Prisene varierer, da nettverkene har ulikt opplegg. Mange av de fysiske nettverkene har en lunsj-til-lunsj med overnatting og/eller en middag inkludert i prisen.

Er du nysgjerrig på et av våre nettverk?

Ta kontakt eller bli kontaktet for en hyggelig prat!

Vurderer du medlemskap i Virke?

Som medlem får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene