Nettverk for kommunikasjonsjefer i ideelle organisasjoner

God kommunikasjon er essensielt for at en organisasjon skal kunne nå dets mål og visjon. Det er et fagfelt som hele tiden utvikler seg og krever derfor gode ledere for å følge med. Nettverket passer for Kommunikasjonssjefer i ideelle og frivillige organisasjoner. Nettverket jobber med kommunikasjon, med et ideelt perspektiv.

Nettverksdeltakere i samtale

Nettverk gir deg mulighet til å komme i forkant av trender og utvikling som er relevant for ditt fagområde. Du får muligheten til å delta i faglige diskusjoner med andre som har samme type ansvar og utfordringer som deg, og du vil også få tilgang til spennende faglige innlegg og verktøy som kan bidra til å løfte din profesjonelle kompetanse.

I tillegg til alt det faglige, vil du også få muligheten til å knytte nye bekjentskaper og etablere viktige nettverk innen bransjen. Dette kan åpne dørene for nye muligheter og samarbeid, samt gi deg verdifull støtte og rådgivning i hverdagen.

Nettverket velger selv relevante temaer og bruker egne konkrete problemstillinger som utgangspunkt for dialog. Det faglige innholdet for samlingene bestemmes i fellesskap, basert på hvilke utfordringer dere ønsker å jobbe med, og koordineres av en nettverksleder.

Nettverksleder

 • Kristin Bødtker Walstad

  Bransjeleder utdanning, arbeid og inkludering, Hovedorganisasjonen Virke

  Kristin Walstad er bransjeleder utdanning, arbeid og inkludering. Hun koordinerer flere bransjefellesskap av Virkes medlemsvirksomheter innen utdanning og arbeidsinkludering, samt nettverk av politiske rådgivere i Virke ideell og frivillighet.

Nettverket tar opp temaer som

 • Hvordan kan kommunikasjonsarbeidet bidra til å nå organisasjonens mål og visjon?
 • Hvordan håndtere og nå ut til ulike medier for å spre budskapet til organisasjonen?
 • Hvordan bruke digitale verktøy, som sosiale medier og nettsider, for å nå ut til målgruppen?
 • Hvordan håndtere kriser og negative saker som berører organisasjonen?
 • Hvordan samarbeide med andre ideelle organisasjoner for å nå felles mål?
 • Hvordan øke inntektene til organisasjonen gjennom kommunikasjonsarbeidet?
 • Hvordan håndtere etiske spørsmål som kan oppstå i kommunikasjonsarbeidet?

Nettverket velger selv relevante temaer og bruker egne konkrete problemstillinger som utgangspunkt for dialog. Det faglige innholdet for samlingene bestemmes i fellesskap.

Samlinger

Nettverket har fem fysiske samlinger i løpet av en periode. En samling med påfølgende middag, en "lunsj-til-lunsj" samling med overnatting på hotell, og tre halvdagssamlinger.

Pris

15 465 kroner eks. mva. per periode.

Prisen inkluderer administrasjon og ledelse av nettverket, faginnhold og samlinger.

Er du nysgjerrig på et av våre nettverk?

Ta kontakt eller bli kontaktet for en hyggelig prat!

Medlemskap i Virke

Som medlem får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene