Nettverk for strategisk HMS-arbeid

HMS er avgjørende for å skape et trygt og trivelig arbeidsmiljø. Det omfatter alt fra å redusere risiko for farer og ulykker til å tilrettelegge for helsefremmende faktorer på arbeidsplassen. HMS-arbeid er essensielt, og vårt nettverk gir støtte, kunnskap og ressurser til deg som måtte ønske å styrke HMS ved din arbeidsplass. Nettverket passer for ledere som sitter med det strategiske ansvaret for HMS i din virksomhet, enten du jobber i HR-ansvarlig eller daglig leder.

Nettverksdeltakere i samtale

Nettverk gir deg mulighet til å komme i forkant av trender og utvikling som er relevant for ditt fagområde. Du får muligheten til å delta i faglige diskusjoner med andre som har samme type ansvar og utfordringer som deg, og du vil også få tilgang til spennende faglige innlegg og verktøy som kan bidra til å løfte din profesjonelle kompetanse.

I tillegg til alt det faglige, vil du også få muligheten til å knytte nye bekjentskaper og etablere viktige nettverk innen bransjen. Dette kan åpne dørene for nye muligheter og samarbeid, samt gi deg verdifull støtte og rådgivning i hverdagen.

Nettverket velger selv relevante temaer og bruker egne konkrete problemstillinger som utgangspunkt for dialog. Det faglige innholdet for samlingene bestemmes i fellesskap, basert på hvilke utfordringer dere ønsker å jobbe med, og koordineres av en nettverksleder.

Nettverksleder

 • Heidi Sommarset

  Seniorrådgiver, Hovedorganisasjonen Virke

  Heidi Sommarset er fagansvarlig HMS i Virke og har selv vært verneombud i større virksomheter. Hun bistår også ledere hos våre medlemmer i prosjekter basert på endringsledelse, medarbeiderdrevet innovasjon og kontinuerlig forbedring.

Nettverket tar opp temaer som

Nettverket vil ta opp temaer relatert til kritiske HMS utfordringer som vold, trakassering, rasisme og alenearbeid​. Det blir lagt vekt på forebyggende arbeid for det psykososiale arbeidsmiljøet​, samkjøring av initiativ og større strategiske satsninger på tvers av virksomhet/bransjer, erfaringsutveksling på tvers av bransjer og virksomheter, samt kontinuerlig faglig og juridisk oppdatering.

Samlinger

Nettverket har fire fysiske samlinger i løpet av en periode. En halvdagsamling med påfølgende middag, og tre vanlige halvdagsamlinger. Alle samlinger inkluderer lunsj.

Pris

Nettverket har en pris på 13 990 kroner eks. mva. per periode. Prisen inkluderer administrasjon og ledelse av nettverket, faginnhold og samlinger.

Er du nysgjerrig på et av våre nettverk?

Ta kontakt eller bli kontaktet for en hyggelig prat!

Medlemskap i Virke

Som medlem får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene