Nettverk for HR-ledere

HR er et bredt fagfelt med stadige endringer og daglige utfordringer, som krever å holde seg faglig oppdatert og tilgang på gode sparringspartnere som kan faget. Nettverkene tar opp dagsaktuelle temaer rettet mot faget. Ta kontakt så finner vi et som passer for deg!

Nettverksdeltakere i samtale

Nettverk gir deg mulighet til å komme i forkant av trender og utvikling som er relevant for ditt fagområde. Du får muligheten til å delta i faglige diskusjoner med andre som har samme type ansvar og utfordringer som deg, og du vil også få tilgang til spennende faglige innlegg og verktøy som kan bidra til å løfte din profesjonelle kompetanse.

I tillegg til alt det faglige, vil du også få muligheten til å knytte nye bekjentskaper og etablere viktige nettverk innen bransjen. Dette kan åpne dørene for nye muligheter og samarbeid, samt gi deg verdifull støtte og rådgivning i hverdagen.

Nettverket velger selv relevante temaer og bruker egne konkrete problemstillinger som utgangspunkt for dialog. Det faglige innholdet for samlingene bestemmes i fellesskap, basert på hvilke utfordringer dere ønsker å jobbe med, og koordineres av en nettverksleder.

Nettverksleder

 • Mille Haslund Mellbye

  Viseadministrerende direktør, Hovedorganisasjonen Virke

  Nettverket blir ledet av en intern nettverksleder i Virke, Mille Haslund Mellbye, som er en erfaren advokat og avdelingsleder med et bredt spekter kompetanse innen strategisk ledelse. Hun har lang erfaring fra forsikringsbransjen, en komplett master i ledelse med fokus på digitalisering og innovasjon, lang erfaring innen håndtering av medieoppmerksomhet, og er ansvarlig for implementering av prosjekter for minimering av manuelt arbeid.

Nettverket tar opp temaer som

 • Organisasjonsutvikling/Organisasjonskultur
 • Kommunikasjon og etikk
 • Lederutvikling og coaching
 • Rekruttering
 • IA - relaterte temaer
 • Employer Branding
 • Digitale HR-verktøy

Nettverket velger selv relevante temaer og bruker egne konkrete problemstillinger som utgangspunkt for dialog. Det faglige innholdet for samlingene bestemmes i fellesskap.

Samlinger

Nettverket har fem fysiske samlinger i løpet av en periode. To halvdagssamlinger, to heldagssamlinger, og en "lunsj-til-lunsj" samling med overnatting på hotell.

Pris

20 895 kroner eks. mva. per periode.

Prisen inkluderer administrasjon og ledelse av nettverket, faginnhold og samlinger.

Er du nysgjerrig på et av våre nettverk?

Ta kontakt eller bli kontaktet for en hyggelig prat!

Medlemskap i Virke

Som medlem får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene