Nettverk for ledere i gravferdsbransjen

Vi møtes for å diskutere konkrete temaer og problemstillinger fra hverdagen. Hver samling vil være todelt; det vil være et konkret fagtema på hver samling og erfaringsutveksling/sparring i nettverksgruppen.

Du får muligheten til å dele erfaringer og kunnskap med andre som har samme type ansvar og utfordringer som deg. Du vil også få tilgang til spennende faglige innlegg og verktøy som kan bidra til å løfte din profesjonelle kompetanse.

I tillegg til faglig påfyll, vil du også få muligheten til å knytte nye bekjentskaper og etablere viktige nettverk innen bransjen. Dette kan åpne dørene for nye muligheter og samarbeid, samt gi deg verdifull støtte og rådgivning i hverdagen.

Temaer vi kan jobbe med:

 • Dyktiggjøring av lederrollen innen arbeidsgiveraspektet
 • Forebygging og bearbeiding av sterke reaksjoner hos medarbeidere
 • Personalpolitikk; deriblant ansvar og plikter ved bruk av vikarer
 • Markedsføring på nett
 • Etikk og kommunikasjon
 • Rekruttering av ansatte

Nettverksgruppen velger selv relevante temaer, bruker egne/bransjens konkrete problemstillinger som utgangspunkt for dialog. Det faglige innholdet for samlingene bestemmes i fellesskap.

Samlinger

Nettverket møtes til tre heldagssamlinger per år. Samlingene holdes hos medlemmene i nettverket samt i Oslo.

Pris

Abonnementsprisen per år er 12 495 kroner eks. mva. Prisen inkluderer administrasjon og ledelse av nettverket, faginnhold og en middag.

Bli med i nettverket!

Vi kontakter deg for en hyggelig samtale om dette er nettverket for deg

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

 • Juridisk bistand og rådgivning

  Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

 • Analyser og innsikt

  Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

 • Fordelsavtaler og rabatter

  Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.