Nettverk for ledere i gravferdsbransjen

Vi møtes for å diskutere konkrete temaer og problemstillinger fra hverdagen. Hver samling vil være todelt; det vil være et konkret fagtema på hver samling og erfaringsutveksling/sparring i nettverksgruppen.

Du får muligheten til å dele erfaringer og kunnskap med andre som har samme type ansvar og utfordringer som deg. Du vil også få tilgang til spennende faglige innlegg og verktøy som kan bidra til å løfte din profesjonelle kompetanse.

I tillegg til faglig påfyll, vil du også få muligheten til å knytte nye bekjentskaper og etablere viktige nettverk innen bransjen. Dette kan åpne dørene for nye muligheter og samarbeid, samt gi deg verdifull støtte og rådgivning i hverdagen.

Temaer vi kan jobbe med:

 • Dyktiggjøring av lederrollen innen arbeidsgiveraspektet
 • Forebygging og bearbeiding av sterke reaksjoner hos medarbeidere
 • Personalpolitikk; deriblant ansvar og plikter ved bruk av vikarer
 • Markedsføring på nett
 • Etikk og kommunikasjon
 • Rekruttering av ansatte

Nettverksgruppen velger selv relevante temaer, bruker egne/bransjens konkrete problemstillinger som utgangspunkt for dialog. Det faglige innholdet for samlingene bestemmes i fellesskap.

Samlinger

Nettverket møtes til tre heldagssamlinger per år. Samlingene holdes hos medlemmene i nettverket samt i Oslo.

Pris

Abonnementsprisen per år er 12 495 kroner eks. mva. Prisen inkluderer administrasjon og ledelse av nettverket, faginnhold og en middag.

Bli med i nettverket!

Vi kontakter deg for en hyggelig samtale om dette er nettverket for deg

Vurderer du medlemskap i Virke?

Som medlem får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene