Hybrid nettverk for forretningsutvikling

Enten du er helt ny i lederrollen eller har mange års erfaring, har du nytte av et nettverk. Nettverket jobber aktivt med å identifisere og møte morgendagens behov og ser på endringer i markedet som kan bli kritiske for virksomhetene.

Nettverksdeltakere i samtale

Nettverk gir deg mulighet til å komme i forkant av trender og utvikling som er relevant for ditt fagområde. Du får muligheten til å delta i faglige diskusjoner med andre som har samme type ansvar og utfordringer som deg, og du vil også få tilgang til spennende faglige innlegg og verktøy som kan bidra til å løfte din profesjonelle kompetanse.

I tillegg til alt det faglige, vil du også få muligheten til å knytte nye bekjentskaper og etablere viktige nettverk innen bransjen. Dette kan åpne dørene for nye muligheter og samarbeid, samt gi deg verdifull støtte og rådgivning i hverdagen.

Nettverket velger selv relevante temaer og bruker egne konkrete problemstillinger som utgangspunkt for dialog. Det faglige innholdet for samlingene bestemmes i fellesskap, basert på hvilke utfordringer dere ønsker å jobbe med, og koordineres av en nettverksleder.

Nettverksleder

 • Anders Lingjærde Mørk

  Forhandlerutvikler og salgsspesialist

  Anders er utdannet ved Handelsakademiet i Oslo med fordypning i Marketing & Management. Gjennom sine mange år med salgsbakgrunn og forhandlerutvikling i ulike selskap har Anders bred erfaring innen faget. Anders er også medforfatter av boken ""Endringskoden"".

Nettverket tar opp temaer som

 • Vekststrategi
 • Hvordan inngå samarbeid med andre viktige aktører
 • Teknologi som støtter vekst
 • Utvikling av forretningsplan
 • Markedsanalyser
 • Digitalisering, hva, når og hvordan?
 • Konkurranseforståelse og posisjonering

Netverket velger selv relevante temaer og bruker egne konkrete problemstillinger som utgangspunkt for dialog. Det faglige innholdet for samlingene bestemmes i fellesskap.

Samlinger

Nettverket har fem samlinger i løpet av en periode. En fysisk halvdagssamling med påfølgende middag, en "lunsj-til-lunsj" samling med overnatting på hotell, og tre digitale halvdagssamlinger.

Pris

20 895 kroner eks. mva. per periode.

Prisen inkluderer administrasjon og ledelse av nettverket, faginnhold og samlinger.

Er du nysgjerrig på et av våre nettverk?

Ta kontakt eller bli kontaktet for en hyggelig prat!

Medlemskap i Virke

Som medlem får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene