Digitalt nettverk for økonomisjefer

Administrasjon og økonomi er viktige brikker i driften av en virksomhet. Du må tenke langsiktig samtidig som du har fokus på den daglige driften. Ved å være med i vårt digitale ledernettverk for økonomisjefer møter du fagpersoner og ledere som sitter med de samme utfordringene som deg selv.

Nettverket gir deg mulighet til å komme i forkant av trender og utvikling som er relevant for ditt fagområde, samtidig som du bygger nyttige relasjoner. Du får muligheten til å dele erfaringer og kunnskap med andre som har samme type ansvar og utfordringer som deg. Du vil også få tilgang til spennende faglige innlegg og verktøy som kan bidra til å løfte din profesjonelle kompetanse.

I tillegg til faglig påfyll, vil du også få muligheten til å knytte nye bekjentskaper og etablere viktige nettverk innen bransjen. Dette kan åpne dørene for nye muligheter og samarbeid, samt gi deg verdifull støtte og rådgivning i hverdagen.

Temaer vi kan jobbe med:

 • Økonomistyring og beslutningstaking
 • Regnskapsførsel og rapportering
 • Budsjettering og kostnadskontroll
 • Finansiering og investeringer: Hvordan kan du vurdere og gjennomføre ulike finansierings- og investeringsalternativ?

Nettverksgruppen velger selv relevante temaer, bruker egne konkrete problemstillinger som utgangspunkt for dialog. Det faglige innholdet for samlingene bestemmes i fellesskap.

Samlinger

Nettverket møtes digitalt seks ganger per år. Møtene varer to til tre timer per gang.

Pris

Abonnementspris per år er 13545 kroner eks. mva. Prisen inkluderer administrasjon og ledelse av nettverket, faginnhold og eksterne innledere.

Bli med i nettverket!

Vi kontakter deg for en hyggelig samtale om dette er nettverket for deg

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

 • Juridisk bistand og rådgivning

  Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

 • Analyser og innsikt

  Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

 • Fordelsavtaler og rabatter

  Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.