Digitalt nettverk for økonomisjefer

Administrasjon og økonomi er viktige brikker i driften av en virksomhet. Du må tenke langsiktig samtidig som du har fokus på den daglige driften. Ved å være med i vårt digitale ledernettverk for økonomisjefer møter du fagpersoner og ledere som sitter med de samme utfordringene som deg selv.

Nettverket gir deg mulighet til å komme i forkant av trender og utvikling som er relevant for ditt fagområde, samtidig som du bygger nyttige relasjoner. Du får muligheten til å dele erfaringer og kunnskap med andre som har samme type ansvar og utfordringer som deg. Du vil også få tilgang til spennende faglige innlegg og verktøy som kan bidra til å løfte din profesjonelle kompetanse.

I tillegg til faglig påfyll, vil du også få muligheten til å knytte nye bekjentskaper og etablere viktige nettverk innen bransjen. Dette kan åpne dørene for nye muligheter og samarbeid, samt gi deg verdifull støtte og rådgivning i hverdagen.

Temaer vi kan jobbe med:

 • Økonomistyring og beslutningstaking
 • Regnskapsførsel og rapportering
 • Budsjettering og kostnadskontroll
 • Finansiering og investeringer: Hvordan kan du vurdere og gjennomføre ulike finansierings- og investeringsalternativ?

Nettverksgruppen velger selv relevante temaer, bruker egne konkrete problemstillinger som utgangspunkt for dialog. Det faglige innholdet for samlingene bestemmes i fellesskap.

Samlinger

Nettverket møtes digitalt seks ganger per år. Møtene varer to til tre timer per gang.

Pris

Abonnementspris per år er 13545 kroner eks. mva. Prisen inkluderer administrasjon og ledelse av nettverket, faginnhold og eksterne innledere.

Bli med i nettverket!

Vi kontakter deg for en hyggelig samtale om dette er nettverket for deg

Slik bruker du medlemskapet

Som medlem i Virke får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene