Digitalt nettverk for økonomiledere

Administrasjon og økonomi er viktige brikker i driften av en virksomhet. Du må tenke langsiktig samtidig som du har fokus på den daglige driften. Bli med i et nettverk hvor dette er i fokus!

Nettverksdeltakere i samtale

Nettverk gir deg mulighet til å komme i forkant av trender og utvikling som er relevant for ditt fagområde. Du får muligheten til å delta i faglige diskusjoner med andre som har samme type ansvar og utfordringer som deg, og du vil også få tilgang til spennende faglige innlegg og verktøy som kan bidra til å løfte din profesjonelle kompetanse.

I tillegg til alt det faglige, vil du også få muligheten til å knytte nye bekjentskaper og etablere viktige nettverk innen bransjen. Dette kan åpne dørene for nye muligheter og samarbeid, samt gi deg verdifull støtte og rådgivning i hverdagen.

Nettverket velger selv relevante temaer og bruker egne konkrete problemstillinger som utgangspunkt for dialog. Det faglige innholdet for samlingene bestemmes i fellesskap, basert på hvilke utfordringer dere ønsker å jobbe med, og koordineres av en nettverksleder.

Nettverksleder

 • Bernt Ausland

  Partner og leder for økonomi-rådgiving, Aider

  Bernt leder Aiders tjenesteområde Økonomirådgiving. Han har tidligere ledererfaring fra industri- og teknologiselskaper i Vestfold og Telemark med lange og komplekse verdikjeder. Han har jobbet med administrasjon og økonomi med ansvarsområder som personal, HMS, IKT, innkjøp og regnskapsrapportering. Bred kontakt med både leverandører og kunder. I flere av virksomhetene har han også hatt faglig HR/personal ansvar for bedriften. Sekretær for styret i virksomhetene og er derved familiær med styrearbeid.

Nettverket tar opp temaer som

 • Økonomistyring og beslutningstaking
 • Regnskapsførsel og rapportering
 • Budsjettering og kostnadskontroll
 • Finansiering og investeringer: Hvordan kan du vurdere og gjennomføre ulike finansierings- og investeringsalternativ?

Nettverket velger selv relevante temaer og bruker egne konkrete problemstillinger som utgangspunkt for dialog. Det faglige innholdet for samlingene bestemmes i fellesskap.

Samlinger

Nettverket har seks digitale samlinger i løpet av en periode. Hver samling varer mellom to til tre timer.

Pris

13 545 kroner eks. mva. per periode.

Prisen inkluderer administrasjon og ledelse av nettverket, faginnhold og samlinger.

Er du nysgjerrig på et av våre nettverk?

Ta kontakt eller bli kontaktet for en hyggelig prat!

Medlemskap i Virke

Som medlem får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene