Nettverk for museumsdirektører

Som museumsdirektør hviler kultur vs. kroner på dine skuldre. Museene møter stadig nye utfordringer både på forretningsmessige og ledelsesmessige områder. Raske endringer må omsettes til nye aktiviteter, prosesser og konkrete tiltak. Dette stiller kontinuerlig nye krav til ledere, som det kan være vanskelig å leve opp til.

Nettverksdeltakere i samtale

Nettverk gir deg mulighet til å komme i forkant av trender og utvikling som er relevant for ditt fagområde. Du får muligheten til å delta i faglige diskusjoner med andre som har samme type ansvar og utfordringer som deg, og du vil også få tilgang til spennende faglige innlegg og verktøy som kan bidra til å løfte din profesjonelle kompetanse.

I tillegg til alt det faglige, vil du også få muligheten til å knytte nye bekjentskaper og etablere viktige nettverk innen bransjen. Dette kan åpne dørene for nye muligheter og samarbeid, samt gi deg verdifull støtte og rådgivning i hverdagen.

Nettverket velger selv relevante temaer og bruker egne konkrete problemstillinger som utgangspunkt for dialog. Det faglige innholdet for samlingene bestemmes i fellesskap, basert på hvilke utfordringer dere ønsker å jobbe med, og koordineres av en nettverksleder.

Nettverksleder

 • Chamilla Natasha M. Skjelstad

  Freelance konsulent

  Chamilla Skjelstad er utdannet KaosPilot fra Danmark, Høyskolepedagog og har flere terapi og coach utdannelser. Hun har fasilitert workshops og holdt kurs og foredrag for bedrift, skoler og næringsliv siden 2000. Hennes spesialfelt er kreativitet, idèutvikling og den kreative prosessen. Solid erfaring i prosessledelse, kultur-og teambygging og kreativ ledelse. Tidligere heltidsansatt på Westerdals Høyskole i 17 år, hvor hun jobbet som både studieleder, mellomleder, underviser og senior rådgiver med fokus på organisatorisk og pedagogisk utviklingsarbeid.

Nettverket tar opp temaer som

Dilemmaavklaring og diskusjon rundt viktige avgjørelser er et naturlig tema for nettverket. Da slipper du å føle deg alene i stormens øye, og kan lære av andres suksesser og fallgruver.

Nettverket er derfor et tilbud til museumsdirektører om å skape en effektiv arena for erfaringsutveksling og hvor ny innsikt kan omsettes til praktisk bruk i egen virksomhet, samt brukes til å påvirke relevante samarbeidspartnere.

Samlinger

Nettverket har to "lunsj-til-lunsj" samlinger i løpet av en periode. Samlinger går på rundgang hos museene. Virke dekker én middag per samling, samt lunsj og møterom.

Pris

15 645 kroner eks. mva. per periode.

Prisen inkluderer administrasjon og ledelse av nettverket, faginnhold og samlinger.

Er du nysgjerrig på et av våre nettverk?

Ta kontakt eller bli kontaktet for en hyggelig prat!

Medlemskap i Virke

Som medlem får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene