Kjøretøyforsikring

Vi hjelper deg med å forsikre bedriftens kjøretøy. Du kan kjøpe forsikring til de fleste kjøretøytyper i vår nettbutikk. For noen utvalgte kjøretøy, for eksempel arbeidsmaskiner, kan du kontakte oss for å få et tilbud.

Fyll ut skjema - motta uforpliktende tilbud

Ved å sende inn informasjon, aksepterer du at vi behandler og oppbevarer personopplysninger som ligger vedlagt. Innsendte personopplysninger vil bli slettet innen 3 måneder dersom dere ikke ønsker å benytte dere av vårt tilbud.

 • Firmabilforsikring

  Vår firmabilforsikring gjelder for person-, vare- og kombinerte biler.  Vi helper deg med å finne riktig forsikringsdekning som dekkes ditt behov. Gjennom et godt samarbeid med vårt nettverk av kompetente bilverksteder, sikrer vi deg rask hjelp og reparasjon ved skade.

 • Begravelsesbilforsikring

  I samarbeid med gravferdsbransjen har vi utarbeidet en egen forsikring for begravelsesbiler. Forsikringen inkluderer blandt annet transport av varer og kan utvides til å dekke kostnader for å leie annen bårebil av konkurerende byrå etter en erstatningsmessig skade. Vi hjelper deg med å finne den riktige forsikringen for din begravelsesbil.  

 • Lastebilforsikring

  Lastebiler er store investeringer for en bedrift og akkurat som en firmabil er det viktig å sikre disse verdiene mot uforutsette hendelser. Vi helper deg med å finne riktig forsikringsdekning som dekkes ditt behov. 

 • Arbeidsmaskinforsikring

  Forsikringen gjelder for traktor og alle typer arbeidsmaskiner som går på hjul eller belter. Forsikringen er fleksibel, slik at du i stor grad kan velge hva den skal inneholde. Vi helper deg med å finne riktig forsikringsdekning som dekkes ditt behov.

 • Andre kjøretøy

  Vi forsikrer det aller meste av kjøretøy og arbeidsmaskiner. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen for deg. 

 • Utleie av arbeidsmaskiner og tilhengere

  Leier dere ut arbeidsmaskiner eller tilhengere, kan det være lurt å vurdere en utvidelse av deres vanlige arbeidsmaskin- og / eller tilhengerforsikring. Selv om dere gjør alt dere skal så hender det at arbeidsmaskinen eller tilhengeren ikke blir levert tilbake som avtalt.

  Forsikringen utvides til å omfatte tap av arbeidsmaskin / tilhenger til utleie/demonstrasjon som ikke er kommet til rette innen tre måneder.

  Forsikringen er videre utvidet til å dekke skader hvis den først kommer til rette senere enn en måned.

Spørsmål?

Kontakt oss gjerne!

Telefon: 40 00 20 21 
E-post: 

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

 • Juridisk bistand og rådgivning

  Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

 • Analyser og innsikt

  Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

 • Fordelsavtaler og rabatter

  Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.