Kjøretøyforsikring

Vi hjelper dere med å forsikre alle kjøretøy og arbeidsmaskiner som er eid av din virksomhet.

Få tilbud på forsikring

Bli kontaktet for et godt tilbud
 • Firmabilforsikring

  Vår firmabilforsikring gjelder for person-, vare- og kombinerte biler.  Vi helper deg med å finne riktig forsikringsdekning som dekkes ditt behov. Gjennom et godt samarbeid med vårt nettverk av kompetente bilverksteder, sikrer vi deg rask hjelp og reparasjon ved skade.

 • Begravelsesbilforsikring

  I samarbeid med gravferdsbransjen har vi utarbeidet en egen forsikring for begravelsesbiler. Forsikringen inkluderer blandt annet transport av varer og kan utvides til å dekke kostnader for å leie annen bårebil av konkurerende byrå etter en erstatningsmessig skade. Vi hjelper deg med å finne den riktige forsikringen for din begravelsesbil.  

 • Lastebilforsikring

  Lastebiler er store investeringer for en bedrift og akkurat som en firmabil er det viktig å sikre disse verdiene mot uforutsette hendelser. Vi helper deg med å finne riktig forsikringsdekning som dekkes ditt behov. 

 • Arbeidsmaskinforsikring

  Forsikringen gjelder for traktor og alle typer arbeidsmaskiner som går på hjul eller belter. Forsikringen er fleksibel, slik at du i stor grad kan velge hva den skal inneholde. Vi helper deg med å finne riktig forsikringsdekning som dekkes ditt behov.

 • Andre kjøretøy

  Vi forsikrer det aller meste av kjøretøy og arbeidsmaskiner. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen for deg. 

 • Utleie av arbeidsmaskiner og tilhengere

  Leier dere ut arbeidsmaskiner eller tilhengere, kan det være lurt å vurdere en utvidelse av deres vanlige arbeidsmaskin- og / eller tilhengerforsikring. Selv om dere gjør alt dere skal så hender det at arbeidsmaskinen eller tilhengeren ikke blir levert tilbake som avtalt.

  Forsikringen utvides til å omfatte tap av arbeidsmaskin / tilhenger til utleie/demonstrasjon som ikke er kommet til rette innen tre måneder.

  Forsikringen er videre utvidet til å dekke skader hvis den først kommer til rette senere enn en måned.

Kontakt oss