Bilde av ansatt

Mix Bud Spiseri og Catering

En bedrift som gjennom en vanskelig tid har klart å omstille seg til å bli en hjørnesteinsbedrift i Bud, ei bygd med 795 innbyggere. Fra å være 12 ansatte i 2019, sysselsetter de nå 30. 

Med en omsetningsutvikling på hele 133 % i 2021, ser og tar de alle muligheter i sitt nærområde, og skaper vekst. Ikke bare for seg selv, men også flere bedrifter i bygda, gjennom matlevering og utleie av medarbeidere til en stor anleggsrigg i området. Det han ikke kan levere selv, samarbeider han med andre på. I tillegg er han en av Buds treffpunkter for de som bor i omheng. Det leveres dagens middag med lokale råvarer, et stort utvalg av burger, shakes og iskrem, og leverer catering til selskaper av alle slag. Hos Mix Bud finner alle, uansett alder, noe å glede seg over!

Medlemskap i Virke

Som medlem får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene