Bilde av ansatt

NFM Group

Dette selskapet har jobbet hardt med å utarbeide smartere løsninger til Forsvaret for å redusere bruk & kast av personlig bruksutstyr, som eksempelvis uniformer, sko, hjelmer, vester, m.m. Forsvaret kaster daglig i snitt flere tonn med materiell. NFM Group vil gjennom data og kortreiste reparasjons- og servicekapasiteter, forlenge produkters levetid og redusere svinn i Forsvaret - hvilket vil gi en betydelig miljøgevinst såvel som økonomisk. Og kanskje viktigst av alt: bidra til økt operativ beredskap i Norge.

NFM Group har i tillegg investert stort i å bruke miljøvennlige råmaterialer i utvikling og produksjon av beskyttelsesmateriell til forsvar og politi verden rundt, og har i tillegg som mål å bli selvforsynt innen strøm og energi til sine fabrikker.

Medlemskap i Virke

Som medlem får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene