Bilde av ansatt

Skovly-Gruppen AS

Skovly gruppen har gjennomført en særdeles imponerende turn around. De tapte 15 millioner i 2021 og leverer i yTD 2022 nærmere 2 millioner i overskudd.


De har digitalisert både kundereisen og oppfølgning. Gjort det enklere for kunden og ikke minst introdusert flere nyvinninger i et ellers traust grossistmarked. Spesielt innenfor bruk av analyse, big data og crm. De har også lansert løsninger som kan i visse tilfeller være en reell disrupsjon. De har også klart å løfte frem nye produkter og tjenester for sitt marked.

Medlemskap i Virke

Som medlem får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene